23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ! ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ – ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ MI-35MS ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ (VIDEO)


Ένα ζεύγος στρατιωτικών ελικοπτέρων Mil Mi-35MS – του οποίου τα σχέδια είναι το πιο καλά κρυμμένο στρατιωτικό μυστικό της Ρωσίας – εθεάθη πάνω από το
Κρεμλίνο.
Το Mil Mi-35MS είναι η εξέλιξη του θρυλικού πλέον Mi-24 επιθετικού ελικοπτέρου, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, έχει υπερσύχρονα συστήματα πλοήγησης, νέους κινητήρες, έλικες από σύνθετα υλικά και αποκλειστικά ψηφιακό εξοπλισμό.
Ακόμη φέρει πολλά συστήματα ραντάρ και αισθητήρες, ειδικά συστήματα πτήσης,  αδιαπέραστο σύστημα τηλεπικοινωνιών και λειτουργία νυχτερινής πλοήγησης.
Όπως ο προκάτοχός του, το Mil Mi-35MS φέρει μικρά πτερύγια πάνω στα οποία δεν υπάρχουν κατευθυνόμενοι πύραυλοι αλλά ειδικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που το προστατεύουν από αντιαεροπορικούς πυραύλους.
Το ελικόπτερο έχει επίσης μη ανασυρόμενο σύστημα προσγείωσης, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορες και βίαιες προσγειώσεις.
Το σκάφος σχεδιάστηκε ως ειδική εναέρια μονάδα διοίκησης και συντονισμού καθώς και ως μεταφορικό μέσο για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα όπως ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν.
Το πρώτο Mi-35MS σε υπηρεσία, εθεάθη το 2013 στην στρατιωτική βάση του Ροστόφ.

makeleio.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου