13 Ιανουαρίου 2016

Η μαύρη και άραχνη ΕΡΤ συνεχίζει το μαύρο της ενημέρωσης δουλειά που κάνει 70 χρόνια τώρα


Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο. έκοψε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πριν προλάβει ακόμη  να ολοκλρώση την πρώτη πρόταση του,αναφερώμενος στην αθλιότητα του Μαξίμου και στην συνέντευξη που έδωσε ο συνεργάτης του Α.Τσίπρα στο ΣΚΑΙ ο Γ. Στουρνάρας  και προ ολίγων μηνών συνεργάτης του Α. Σαμαρά.

Εμφανίζουν δήθεν τους πολιτικούς αντιπάλους του Μαξίμου για να ισχυρίζονται ότι είναι προυραλιστική η ΕΡΤ και πριν ολοκληρώσουν τους κόβουν αν αναφέρουν κάτι που δεν  συμφέρει
το καθεστώς που κάθε φορά κατέχει την εξουσία ανεξαρτήτος του τρόπου που την κατέχει, μια δουλειά που ξέρει να κάνει 70 χρόνια τώρα, να  προσφέρει στούς πολίτες το μαύρο στην ενημέρωση   στον λαό που πληρώνει  το μηνιαίο χαράτσι της ΕΡΤ .

Να σημειώσεί οτι  οι ειδήσεις στις 9 με τον Πάνο Χαρίτο συγκέντρωσαν την  Τρίτη  μόλις 3% -ποσοστό που αναλογεί σε μόλις 128 χιλιάδες τηλεθεατές.

Την ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο του Σκάι έκανε τριπλάσιο ποσοστό 9,1% (που αντιστοιχεί σε 391 χιλιάδες τηλεθεατές).

 Αν και είναι γνωστό πλέον οτι οι Ελληνες  πολίτες δεν εμπιστεύονται για την ενημέρωσης τους τα κανάλια και τα κλασικά ΜΜΕ και επιλέγουν να ενημέρώνονται απο το διαδίκτυο επιλέγοντας ανεξάρτητες ιστοσελίδες και πάντος όχι την ΕΡΤ η οποία καταφεύγει σε μαυρες  πρακτικές, πιστή στην ιστορία της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου