17 Φεβρουαρίου 2016

Καστοριά-Φλώρινα: Ενα χρόνο έκανε η Περιφέρεια για να διορθώσει ένα μικρο καμμάτι εθνικού δρόμου


Ρεπορτάζ: Εθελ..Δημοσ.Ομάδα

Ενας χρόνος πέρασε απο τότε που " εμφανίσθηκε το πρόβλημμα στην εθνική οδό Καστοριάς Φλώρινας μέσω Βίγλας στο σημείο Χάνι Μπερίκη για να αποκατασταθεί χειμώνα καιρό τον Δεκέμβριο του 2015 λίγο πρίν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, με ευθύνη,  της  Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και υπο του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη - δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να... το πούμε και δημοσιογράφου.

Το πρόβλημμα πού είχε δημιουργηθεί απο φυσικά αίτια στο οδοστρωμα( υποχώρηση εδάφους)
 ήταν μικρής έκτασης και λιγότερο των  80 μέτρων.

Καποιες εργασίες σύμφωνα με πληροφορίες  και το ρεπορτάζ ,πραγματοποιήθηκαν στίς πρώτες παγωνιές του Δεκεμβρίου περί την 12 την, του  έτους 2015, η δε ασφατόστρωση απο τον Ε.Δ.Ε που είχε λάβει  την ανάθεση γινόταν βραδυνές   ώρες υπο το φώς των προβολέων των μηχανημάτων -οχημάτων του εργοτάξιου, το τονίζουμε χειμώνα καιρό, και  ότι αυτο σημαίνει για την ποιότητα του έργου διόρθωσης  σε σχέση μέ την διάρκεια ζωής του δημόσιου έργου αυτού .

 Να σημειωθεί οτι ο δρόμος Καστοριάς Φλώρινας μέσω Βιτσίου -μεσω Δροσοπηγής  ο οποίος είχε-έχει αντιστοιχο πρόβλημμα δεν εχει αποκατασταθεί  και ο συγκεκριμένος δρόμος  είναι κλειστός ακόμη, εδώ και ένα χρόνο,  παρά τις υποσχέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανου Μπίρου, περί του αντιθέτου,  απο το περασμένο καλοκαίρι του 2015 " οτι θα ανοίξει-...θα θα θα άνοιγε .!!

Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου