14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΖΑΝΗ: Με ισχυρότατη προστασία αστυνομίας η αποχώρηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ




Συντάκτης: Μανώλης Μάνου
















Στην συνέντευξη  τύπου παρωδία - επικοινωιακο κόλπο ξεγελασμού των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας με παριστάμενους, προβοκάτορες αγρότες, και  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και γνωστο "δημοσιογραφικό" παπαγαλάκι της περιοχής,    που οργανώθηκε  στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας ( βλέπε  Θόδωρος Καρυπίδης πολιτικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα) επικράτησε  πρωτοφανής ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.


Με άγριες αποδοκιμασίες αποτέλεσμα της  δικαίας αγανάκτησης των αγροτών της Δυτ. Μακεδονίας , και την  ισχυρότατη προστασία της αστυνομίας που έφθασε στην Κοζάνη απο τις γύρω περιοχές της Κοζάνης , αποχώρησαν από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης κακήν κακώς οι τέσσερις βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο Θέμης Μουμουλίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ( αφου υπήρξε "θεμα " εκεινο το διάστημα με την υποψηφιοτητα του Καρυπιδη στο εσωτερικο του τότε ΣΥΡΙΖΑ) και γλυτωσαν τον ξυλοδαρμό απο τους απελπισμένους και δίκαια αγανακτισμένους και όχι μόνο αγρότες αλλά και  κτηνοτρόφους, μελισοκόμους υλοτόμους  και απλών πολιτών. 
 Είχε νωρίτερα αποκαλέσει  τον εν λόγο δημοσιογράφο "προβοκάτορα" ο Μουμουλίδης αλλά.. κουβέντα για τους προβοκάτορες αγρότες που συμμετείχαν στην "παρωδία συνέντευξη" τύπου με σκοπό " να μεταφέρουν τα προβλήματα των αγροτών στον Πρωθυπουργο και την κυβέρνηση (;;;).

Ο κ. Μουμουλίδης, και οι έτεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος και Γιώργος Ντζιμάνης παραχωρούσαν συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας, κάτι που έμαθαν δεκάδες αγρότες, και έσπευσαν με τρακτέρ. Στην αίθουσα επικράτησε  απίστευτη ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
 
 Αυτο είναι  το δεύτερο περιστατικό δίκαιας αποδοκιμασίας  βουλευτών τις  του ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία δυο τελευταίες ημέρες, καθώς χθες οι βουλευτές του νομού Έβρου είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης από αγρότες του νομού που διαμαρτύρονταν κατά του αγροτικού.Υπάρχει όμως η σιωπηλή και μουρμουριστή αποδοκιμάσια στη επαρχία απο όλους τους πολίτες. Ιδιαίτερα στον  νομό Καστοριάς με το 55% της ανεργίας στούς νέους,  και στην Φλώρινα του 62% της αποχήςαπο τις εκλογές, για την οποία δεν κάνουν λόγο τα τοπικά ΜΜΕ και οι τοπικές ιστοσελίδες.


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
   
                                                 .

 Πηγή βίντεο: kozan.gr -skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου