18 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Απο τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις,αγροτων και λαού, απουσιάζαν Αντιπεριφερειάρχης και Μητροπολίτης


Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες αγροτών αλλά και  ελευθέρων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς, και απο τις δύο απουσίαζαν παντελώς, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος όσο και ο Μητροπολίτης  Καστοριάς  Σεραφείμ.

Ο πρώτος "δικαιολογείται"¨πολιτικά αφού η παράταξη του στην Περιφέρεια του θ. Καρυπίδη ήταν προεκλογικά- και παραμένει  κοντά στην  αυτοαποκαλούμενη "αριστερή " κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου άν και ο ίδιος  λίγο παλαιότερα (ο Σωτήρης Αδαμόπουλος)  προϋπήρξε υποψήφιος ακροδεξιού κόμματος. (Αριστερά με ακροδεξιά μοσχεύματα ...απο καρδιάς)



Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος "δικαιολογείται"με τέτοιο πολιτικό παρελθόν και με τέτοιο παρόν έτσι να "αντιλαμβάνεται" το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη. Κάτω απο το γράφείο του να είναι συγκεντρωμένοι χιλιάδες πολίτες να διαμαρτύρονται, αγρότες, ελευθεροι επαγγελματίες και εκατοντάδες  άλλοι πολίτες, οι ίδιοι αυτοί πολίτες  που τον έχουν εκλέξει,.. και εκείνος να μην κατεβαίνει στο προαύλιο της Αντιπεριφέρειας να απευθύνει έναν χαιρετισμό.

Η απουσία του Μητροπόλιτη  Καστοριάς Σεραφείμ " αυτο-εντάσσεται" στην γενικότερη συμπεριφορά (οχι της εκκλησίας -γιατί εκκλησία είμαστε όλοι εμείς) αλλά  του Αρχιεπισκόπου  και των Μητροπολιτών που με την αδικαιολόγιτη σιωπή τους ενισχύουν την βάρβαρη  γερμανική τρόικα  τα μνημόνια και τις εντολοδόχες κυβερνήσεις τους, των τελευταίων εξη ετών ; ;. Φωτεινές  εξαιρέσεις αποτέλούν οι  Μητροπολίτες Αμβρόσιος Αιγιαλίας και Γεώργιος των Θηβών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου