18 Μαρτίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Ο φόβος και ο τρόμος τα αδέσποτα σκυλιά - και η αδιαφορία Δήμαρχου και Αντιπεριφερειάρχη


 Ρεπορτάζ:
 Του  Μανώλη Μάνου

Ολος ο Δήμος της Καστοριάς έχει γεμίσει απο αδέσποτα σκυλιά μεγάλου μεγέθους. ιδιαίτερα στα κεντρικά σημεία της πόλεως απο μπροστα απο το κτήριο της Αντιπερειφέρειας  μπροστά απο το Δημαρχείο  Καστοριάς μέχρι τίς περιοχές του ΟΤΕ, την περιοχή των ΛΥΒ, το Νταηλάκι  κ.α,  ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους και για τα παιδιά είναι μεγάλος.

Ιδιαίτερα στα σημεία μπροστά απο Παιδικούς Σταθμούς  - έχουν καταγραφεί πάνω απο 9 περιπτώσεις δαγκωμάτων απο σκύλους και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κάποια διακομίστηκαν σε ιδιώτες γιατρούς και στο νοσοκομείο γιατίήταν σόβαρά τα μη σοβαρά που μένουν χωρίς ιατρική επίβλεψη και για λόγους οικονομικούς εγκυμονούν κινδύνους για τον γενικό πληθυσμό.

Είναι περιτό πλέον  να αναφέρουμε δημοσιογραφικά  ότι, υπάρχουν σήμερα  εκατονταδες  άνθρωποι στην Καστοριά οι οποίοι δεν έχουν ούτε 2 ευρώ να τους περισσεύει για εισητήριο μέχρι το νοσοκομείο  (έχοντας  να αντιμετωπισουν το δίλλημα ψωμί η γιατρό; )

Η αδιαφορία τόσο της Δημοτικής αρχής- του Δημάρχου Καστοριάς  Α.Αγγελή, αλλά και κατα επέκταση ευθύνης, του Αντιπεριφερειάρχη  Σ. Αδαμόπουλου είναι απόλυτη.

Ευγε!!

                         Είναι και.. γεωπόνος ο Δήμαρχος Καστοριάς ( γιατρός της γής ) (;)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου