22 Απριλίου 2016

Καταγγελίες Φωτιά Από Στρατιώτες Που Υπηρετούν Στην Λέσβο “Μας Ταίζουν Ένα Κοτόπουλο Για 8 Άτομα Και Πηγαίνουμε Φιλέτα Και Παλέτες Με Τρόφιμα Στα Hot Spot”

fagito-stratos-750x400

0 Αν και κρατάμε μία επιφύλαξη για το θέμα και ελπίζουμε να είναι απλός υπερβολές κάποιου στρατιώτη, δεν μας φαίνεται και καθόλου εξωπραγματικό να συμβαίνει όντως. Αλλά οφείλουμε να τονίσουμε την αμφισβήτησή μας στο θέμα και στην εγκυρότητά του …
Σήμερα το πρωί έφτασε μία καταγγελία από ένα στρατιώτη ο οποίος αναφέρει ότι στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί την θητεία του οι στρατιώτες σχεδόν υποσιτίζονται και αναγκάζονται συνεχώς να παραγγέλνουν απ’ έξω φαγητό με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν κατά πολύ το οικογενειακό προυπολογισμό ενώ παράλληλα δίνουν στα hot spot παλέτες με τρόφιμα.
Το μήνυμα του στρατιώτη:

Ονομάζομαι … και υπηρετώ …. της Λέσβου λόγο του ότι απολύομαι σε 15 μέρες σχεδόν πήρα το θάρρος να στείλω ένα μήνυμα. Δεν θέλω να γράψω πολλά και να γίνω κουραστικό ούτε να αναφερθώ στην απάνθρωπη συμπεριφορά του κράτους και των ανωτέρων μας απέναντί μας με τα εξοντωτικά ωράρια που πέρασαν για να χτίσουμε τα hot spot. Έκτος από το ότι καταντήσαμε στην κυριολεξία δούλοι και απορώ αν αυτό σημαίνει στρατός που ευτυχώς τελειώνει για μένα . Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε άυπνοι και υποσιτισμένοι. Εδώ και αρκετό καιρό λόγο έλλειψης πόρων όπως μας λένε οι λοχαγοί μας. παρατηρούμε ότι το φαΐ που μας σερβίρεται είναι πολύ λιγότερο και φυσικά δεν φτάνει για να χορτάσει έναν άνθρωπο 80-90 κιλά. Μάλιστα μία μέρα που είχα υπηρεσία στα μαγειρεία ώς “λάτζα” άκουσα με τα αυτιά μου το λοχία υπηρεσίας να λέει στον μάγειρα ότι έχει εντολή διοικητή το κοτόπουλο να πάει ανά 8 άτομα και μετά από παράκληση του μάγειρα και επιμονή ότι δεν γίνεται αυτό έγινε ανά 6 άτομα. Την ίδια στιγμή “καναδέζες” και αποθήκες τροφίμων είναι γεμάτες με τρόφιμα τα οποία καθημερινά πηγαίνουν στα hot spot. Σε καμία περίπτωση δεν λέω να μη προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα πιάτο φαΐ. Αλλά μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω και διακρίνω μέσα σε αυτά που μεταφέρουμε εκεί αρνιά, φιλέτα, ψάρια και πολλά άλλα που έχουμε πολλές μέρες εμείς να δούμε στο πιάτο μας. Πραγματικά η απορία μου αν αυτό λέγετε στρατός;

Τελικά εγώ έκανα το “χρέος” μου απέναντι στο κράτος να υπηρετήσω την πατρίδα και ευτυχώς φεύγω από αυτό το μαρτύριο σε λίγες μέρες.

Εμείς θέλουμε απλά να ρωτήσουμε τον Καμμένο αν έχει γνώση για όλα αυτά που συμβαίνουν στα στρατόπεδα. Αν είναι μεμονωμένο περιστατικό και τι έχει σκοπό να κάνει για αυτό εκτός από τα βάζει τους στρατιώτες να υπηρετούν τους μετανάστες. Αλλά μάλλον ο υπουργός είναι απασχολημένος με το να ράψει το καινούργιο του κοστούμι για την νέα του εμφάνιση.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου