02 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτήκοοι Αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου περιστατικουΤα σκυλιά πέταγαν στον αέρα και κατακρεούργησαν τον 5χρονο !!!



Τα σκυλιά πέταγαν στον αέρα και κατακρεούργησαν τον 5χρονο !!!


«Ήταν αφηνιασμένα», λένε αυτόπτες μάρτυρες -Στον εισαγγελέα o 72χρονος απόστρατος αξιωματικός ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ - Έχει ακόμα οχτώ τέτοια σκυλιά στην αυλή του.

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας ροτβάιλερ

Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς του δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.  Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 72χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο οποίος είναι απόστρατος αξιωματικός, έχει ακόμα οχτώ ροτβάιλερ. 


Αποχώρησε με περιπολικό, πριν από λίγο, από τον Εισαγγελέα Κοζάνης, ο ιδιοκτήτης των ροτβαίλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα, χθες Κυριακή του Πάσχα, στην οικία του,  ένα 5χρονο παιδάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ όπως μας ανέφερε ο δικηγόρος του 72χρονου κατηγορούμενου,  ο πελάτης του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.




kozan.gr:

.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο αποστρατος μήπως έκανε μαύρο εμποριο σκύλων ; Στην ευρύτερη περιοχη μεταξύ Καστοριάς και Φλώρινας κάποιοι απόστρατοι της αστυνομίας διατρέφουν και διατηρούν μεγάλο αριθμό σκύλων.


fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου