18 Μαΐου 2016

Καστοριά - ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ανέδειξε μια τρύπα και την αδιαφορία του Δήμου


Το περασμένο Σάββατο 14/ 5/ 2016 στην περιοχη 4α μπροστα στο στρατόπεδο έγινε (έλαβε χώρα) ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα με μόνο υλικές  ζημίες  ευτυχώς, το οποίο και έβγαλε στο "φώς" την τεράστια τρύπα που βλέπουμε στις εικόνες και μαζί  της την απόλυτη αδράνεια να πει κανείς ; αδιαφορία; ανικανότητα ; της σημερινής Δημοτικής αρχής η οποία θυμίζει την προηγούμενη Δημοτική αρχή και μάλλον οι δυό δεν διαφέρουν σε τίποτε μεταξυ τους.

Ακόμη και οι αστυνομικοί της τροχαίας  οι οποίοι επιληφθησαν του ατυχήματος έμειναν έκπληκτοι, η τρύπα  αυτή δεν φαινόταν λόγο των χόρτων και ήταν (και είναι γιατι παραμένει πέντε μέρες μετά στην ίδια κατάσταση) μια τέλεια παγίδα για αυτοκίνητα αλλά και για πεζούς.

Το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατυχήματος  περασε ξυστά πάνω απο την τρύπα για να καταλήξει δυο μέτρα περίπου  πιο κάτω, πάνω στο μαντρότοιχο του εγκατελειμμένου - κλειστού  στρατοπέδου.

Η αστυνομία της τροχαίας απλά σήμερα που δημοσιέυουμε το ρεπορτάζ έχει τοποθετήση μια κορδέλα περιμετρικά  - η μόνη υπηρεσία του κράτους η οποία έδειξε ενδιαφέρον μετά το ατύχημα και λειτούργησε σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου