22 Ιουνίου 2016

...Και είναι ακόμη έξω αυτοί που κατεστρεψαν την Ελλάδα και δημιούργησαν ένα νεκροταφείο 10.000 αυτόχειρων -"ηρώων"- Εσβησαν μία "πόλη απο το χάρτη" της χώρας μας.

 

.Και είναι ακόμη έξω αυτοί που  ξεκίνησαν την καταστροφή και την συνέχισαν οι επόμενοι ΣαμαροΒενιζέλοι, μεχρι τους σημερινούς της  αριστεροακροδεξιάς κυβέρνησης  Τσίπρα  και δημιούργησαν όλοι μαζί ένα νεκροταφείο 10.000 αυτόχειρων -"ηρώων"- Εσβησαν μία "πόλη απο το χάρτη" της χώρας μας.

  Φωτογραφία αρχείου:Πρίν τις εκλογές ο Α. Τσίπρας παριστάνει τον δυστακτικό και υπο το (βλέμμα του Π.Λαφαζάνη ) και δεν απλώνει τό χέρι του για χειραψία με τον  πρώτο καταστροφέα. 

Λίγους μήνες μετά την εκλογή του στην θέση του υποτακτικού Πρωθυπουργού της Ελλάδος  αποτέλεσμα εξαπατησης του ελληνικού λαού, καλεί επίσημα τον Γιωργάκη στο Μαξίμου την ιδια ώρα που ο τελευταίος δεν έχει καμμιά θεσμική ιδιότητα .


 

Απο εκδήλωση για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ της καταστροφής της Ελλάδος, Α.Παπανδρέου πατέρα του 1) γενοκτόνου Γιωργάκη Παπανδρέου ο 2ος είναι ο Α.Τσίπρας.

Η θερμή χειραψία του Παπανδρέου με τον Σημίτη και την Γεννηματά


Δείτε τις φωτογραφίες του αθηναϊκού πρακτορείου:






Ανάμεσα τους "σέρνεται" και ο 87άρης συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός ,ο μεσαίος δίπλα στον Σημίτη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου