27 Ιουνίου 2016

Καστοριά: ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ..Αρθρο που είχαμε γράψει τον Ιούνιο του 2012-για τον πρώην δήμαρχο Καστοριάς και τα αδέσποτα


28 Ιουνίου 2012 ·Του Μανώλη Μάνου 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΪΤ fyllokaiftero.gr

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ .. Ειναι ενα τεράστιο προβλημμα, ειναι αληθεια όμως οτι  ...υπήρχε απο παλιά ,απο την εποχή που ηταν δημαρχος ψυχιατρος ΔήμήτρηςΠαπουλιδης  , του οποιου δημοτικος συμβουλος ηταν και ο σημερινος δημαρχος Καστοριας Μανωλης Χατζησυμεωνιδης το προβλημμα ομως συνεχιζεται καί  ...υπαρχει . 
Το διαφορετικο - και συναμα περίεργο , και το προκαλών τον γέλωτα (για το θέμα ) ειναι οτι , δηλωσε προσφατα σε ραδιοφωνικο σταθμο  σε σχετική  ερωτηση που του εγινε ο κ.Μανώλης Χατζησυμεωνιδης  << ο Δήμος δεν έχει υποχρεωση να μαζεψει τα αδεσποτα αλλα μονο να τα εξετάσει ο κτηνίατρος και αν κρινει ,οτι δεν ειναι επιθετικά ο δήμος τα αφήνει και παλι ελεύθερα >> Δεν διευκρίνησε αλλα μαλλον το εννοούσε οτι τα αδέσποτα θα τα εξεταζει ψυχιατρος του δημου .
 Τον καλώ να συν-πιούμε εναν καφε στις καφετέριες της παραλίας της πολεως της Καστοριας για να δει οτι σκυλια ...τα μη επιθετικα πως θα ανεβουν στο τραπεζι μας .
 Να δει τα αδέσποτα να ακολουθούν τους περιπατητές απο πισω , να τους μυριζουν (κάποιο σκυλί ακολουθει μονο  γυναικες ; ) και να ενοχλουν τους πολιτες χωρις..... να ειναι επιθετικα ....εχοντας σώας τας φρένας , οπως ειπε η αφησε να εννοειθεί (οτι δηλαδή ίσως χρήζουν ψυχιάτρου) για τα αδεσποτα σκυλια , ο Μανωλης Χατζησυμεωνίδης ο δήμαρχος Καστοριάς ..(28 Ιουνίου 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου