23 Ιουνίου 2016

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Τζόαν Κόλινς και άλλοι Βρετανοί υπέρ του Brexit (Photos)


Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Τζόαν Κόλινς και άλλοι Βρετανοί υπέρ του Brexit (Photos) - Media


To τελευταίο διάστημα και όσο το δημοψήφισμα στη Βρετανία πλησιάζει, κλιμακώνονται οι διχογνωμίες μεταξύ καλλιτεχνών, συγγραφέων, ηθοποιών και ανθρώπων του θεάματος για το αν η Βρετανία πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι. Άλλοι επιμένουν σε ένα βροντερό όχι στο Brexit και άλλοι τάσσονται υπέρ του Bremain.
Mάικλ Κέιν, Τζόαν Κόλινς, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ  και άλλοι Βρετανοί επιτίθενται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι αυτόνομο.
Ο Τζον Κλιζ των Monty Python, επιτίθεται στους γραφειοκράτες της ΕΕ: «Eαν πίστευα ότι υπάρχει ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ψήφιζα να μείνουμε. Δεν υπάρχει. Κρίμα», ενώ πρόσθεσε αστειευόμενος: «Ο μόνος τρόπος μεταρρύθμισης της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης είναι να κρεμάσουν τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ». 

«Έχουν εξαφανίσει κάθε ίχνος δημοκρατικής υπευθυνότητας».

Αλλά και ο Σερ Μάικλ Κέιν τάσσεται ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ: «Αν δεν υπάρξουν εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές οφείλουμε να βγούμε».

«Νιώθω κάπως σίγουρος ότι πρέπει να βγούμε», δηλώνει ο σταρ του βρετανικού θεάματος ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο BBC: «Δεν γίνεται να σου υπαγορεύουν χιλιάδες απρόσωποι δημόσιοι υπάλληλοι που δημιουργούν αυτούς τους κανόνες πως θα πορευτείς».

Σε ερώτηση για το πως θα ανακάμψει η Βρετανία μετά από το αναπόφευκτο χτύπημα που θα υποστεί η οικονομία της από το Brexit, ο Κέιν είπε: «Με σκληρή δουλειά και μεγαλύτερη προσπάθεια έρχεται η επιτυχία».
H δημοφιλής ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, γνωστή από τη σειρά "The Royals", δεν σταματά να ανεβάζει συνεχώς στον προσωπικπό της λογαριασμό στο twitter, μηνυμάτα υπέρ του Brexit, καλώντας τους Βρετανούς να ψηφίσουν Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Η λίστα με τους καλλιτέχνες που υποστηρίζουν την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη:
Bruce Dickinson των Iron Maiden
Dame Joan Collins
Duncan Bannatyne
Edward Fox
Elizabeth Hurley
Elaine Paige
John Cleese
Julian Fellowes
Katie Hopkins
Keith Chegwin
Right Said Fred
Roger Daltrey των The Who
Sir Michael Caine
Sol Campbell
Vicky Pattison


 TO ΠΟΝΤΙΚI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου