28 Ιουνίου 2016

Καστοριά:Γιατι είναι σβηστά Τα κόκκινα φωτάκια ασφαλείας της κεραίας του ΟΤΕ-Cosmote


 Συντάκτης: Μανώλης Μάνου

Αρχίζει να σκοτεινιάζει το περίπτερο έχει ήδη αναμένο τον φωτισμό  του όπως βλέπουμε στην εικόνα.Τα προειδοποιητικά φωτάκια της κεραίας του ΟΤΕ  δεν άναψαν όμως ποτέ εδώ και μήνες.

Με αφορμή του γεγονότος  οτι σήμερα νωρίς το μεσημέρι πέταξαν δυο αεροπλάνα σε χαμηλή σχετικά πτήση, πάνω απο την πόλη της Καστοριάς "θυμηθήκαμε" το προγραμματισμένο ρεπόρταζ που είχαμε έτσι και άλλιώς, για την κεραία του κεντρικού μεγάρου του γερμανικού σήμερα ΟΤΕ και τα σβηστά φωτάκια του κατά τις νυχτερινές ώρες.

Γιατί ο γερμανικός ΟΤΕ ο πρώην ελληνικός ο οποίος "εκλάπει" αντι πινακίου φακής απο τον ελληνικό λαό δεν έχει όπως υποχρεούται  απο τους ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους να έχει αναμένα τα κόκκινα προειδοποιητικά φωτάκια ασφαλείας.

Γιατί οι υπεύθυνοι ολιγωρούν  πρέπει να γίνει κάποιο  δυστυχημα να θρηνίσουμε εκατόντάδες νεκρούς απο την πτώση ενός αεροπλάνου πάνω απο τα σπίτια;.Θα μπορούσε τα σημερινά αεροπλάνα τα οποία έκαναν πτήση την ημέρα  πάνω απο το κτίριο-μέγαρο του ΟΤΕ και πάνω απο το κέντρο της πόλεως της Καστοριάς να την είχαν πραγματοποιήση την πτήση αυτήν νύχτα.

Δίπλα απο το ΟΤΕ υπάρχουν δύο σχολεία νηπιαγωγεία βρεφικός σταθμός.Η  υπαρξη της κεραίας ήδη επιβαρύνει το περιβάλλον με την ακτινοβολια την οποία εκπέμπει τελείως παράνομα παραμένει  εγκατεστημένη (πριν 20 χρόνια η περιοχή ήταν χωράφια και λιμναίος βρώμικος βάλτος ) και έχουμε ασχοληθεί σε προηγούμενο ρεπορταζ του  fyllokaiftero1.blogspot.com .

Το κράτος δεν είναι σε διάλυση όπως με τους προηγούμενους, αλλά σε απόλυτη ισοπέδωση σήμερα.



 Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός διπλα στον γερμανικό ΟΤΕ με προαύλιο όπου παίζουν τα παιδάκια

 Νηπιαγωγείο -Δημοτικό σχολείο μόλις 20 μέτρα απέναντι  απο τον γερμανικό ΟΤΕ





Φωτογραφίες: ΦΤΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου