18 Ιουνίου 2016

(VIDEO) ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΟΧΙ! Γαλλία: Αστυνομικός αρνήθηκε επιδεικτικά να χαιρετίσει Ολάντ και Βαλς – (VIDEO)


Στις Βερσαλλίες πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής τελετή μνήμης για τον αστυνομικό διοικητή και τη σύντροφό του που δολοφονήθηκαν στο
Παρίσι. Το παρόν έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας Μανουέλ Βαλς.
Οι δύο άνδρες, θέλοντας να καλωσορίσουν όσους παρευρέθηκαν στην τελετή, πέρασαν μπροστά από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή και τους χαιρετούσαν έναν έναν προσωπικά. Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι ένας αστυνομικός (σ.σ.: υποβασταζόμενος από πατερίτσες) αρνήθηκε να σφίξει το χέρι τόσο του Ολάντ όσο και του Βαλς.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας με ελαφρά αμηχανία προχώρησε στην επόμενη χειραψία, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό ο οποίος προφανώς δεν του άρεσε αυτή η κίνηση και κοντοστάθηκε μπροστά στον αστυνομικό, θέλοντας να του ζητήσει τον λόγο.
«Δεν επιθυμώ να σας σφίξω το χέρι» φέρεται να είπε ο αστυνομικός στον Γάλλο πρωθυπουργό.
Η στιγμή που ο αστυνομικός αρνείται να χαιρετίσει τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Γαλλίας:

«Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στην αστυνομία. Στο Mantes-la-Jolie έχουμε τρία οχήματα για 40 αστυνομικούς» ανέφερε ο αστυνομικός σε δηλώσεις του στο TF1 μετά την τελετή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου