20 Ιουλίου 2016

Δήμος Καστοριάς : Παραμένει η τρύπα "παγίδα " ελέω της απόλυτης αδιαφορίας του Δήμου και δει του Δημάρχου


 Ρεπορτάζ : Μανώλης Μάνου

Στο σημείο αυτο μπροστά απο το πρώην στρατόπεδο της Καστοριάς το 4ρα είχε λάβει χώρα όπως λένε και οι αστυνομικοί ένα ατύχημα περί τα μέσα του μήνα Μαίου με ένα αυτοκίνητο το οπόίο λίγα έκαταστά έλειψαν για να πέσει μέσα σε αυτήν την τεράστια τρύπα το  fyllokaiftero1.blogspot.com είχε σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ.Τότε γόνος γνωστής δικηγορικής οικογένειας ένας νέος άνθρωπος είχε πραγματι άγιο.

 Εκτοτε αν και πέρασαν τρείς σχεδόν μήνες ο Δήμος Καστοριάς δέν έλαβε κανένα προστατευτικό μέτρο όπως μπάζωμα η τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας η κάτι άλλο προς την κατεύθυνση αυτή.

Απόλυτη αδιαφορία και αδράνεια. Είναι περιτό να πούμε ότι δεν χρειάζονται χρήματα περισσότερα απο 100 ευρώ εκτός αν πρέπει να λάβουν και οι ημέτεροι εργολάβοι, όπως γίνεται μάλλον  "κατα κανόνα" το κάτι τίς  τους κάτω απο το τράπέζι για να φθάσει το "΄έργο σε ένα κόστος που μπορεί και να ξεπερνά τα 10.000 ευρώ ίσως και ..λίγα λέμε.


 ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ - ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL:fyllokaiftero@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου