16 Σεπτεμβρίου 2016

Βρωμάει αυριανισμό ο ΣΥΡΙΖΑ....Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων σε χυδαιότητες

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτός  ο τύπος είναι διοικητής νοσοκομείου;είναι βέβαιο οτι δεν είναι λαθροπρόσφυγας...;



Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο «Facebook» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, «μπήκε» στην δημόσια αντιπαράθεση ΜΜΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.


Από το κείμενο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, προκύπτει «στήριξη» στον κ. Πολάκη ενώ η φράση σε όσους επιτίθενται στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας είναι «Λοιπόν….. άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά…

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παρθένη είναι η εξής:

«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενόχλησαν το σύστημα, ενόχλησαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας. Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές.

Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουν σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;;  τρίχες…. ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες….. Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζάρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδομήσουν.

Στα πλαίσια της μιντιοκρατούμενης «δημοκρατίας» που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν.

Λοιπόν….. άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά».




Με πληροφορία απο : trikalanews.gr   anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου