02 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος η εποχή της «πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας» – Το ανακοίνωσε η ψευτοαριστερο-τροικανή κυβέρνηση στην ΕΡΤ

FSpyros 
Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πόσο γρήγορα συμβαίνουν πράγματα στην χώρα μας, τα οποία σε παλαιότερες μέρες φάνταζαν απίθανο να συμβούν. Ανακοινώθηκε στην ελληνική τηλεόραση το πέρασμα της «μεταμνημονιακής Ελλάδας» από το «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» στην Νέα Εποχή του διεθνισμού, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Αρχικά, το υπουργείο Παιδείας, μετά όλες τις διακηρύξεις περί σημαίας, προσευχής στα σχολεία κτλ., ανακοίνωσε την προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης!

Όπως αναφέρει σχετικά το υπουργείο, οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών.
Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.

Με άλλα λόγια προσλαμβάνονται δεκάδες ισλαμικοί δάσκαλοι, για να διαδώσουν το Ισλάμ σε ελληνικό έδαφος, το οποίο μάλιστα εποφθαλμιά η Τουρκία.

Την ίδια ώρα στην ελληνική κρατική τηλεόραση τέθηκε πριν από λίγο, όπως διαβάσατε, ευθέως θέμα κατάργησης των παρελάσεων από τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και το τέλος της εποχής του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», σύνθημα που επικράτησε για χρόνια τώρα στην Ελλάδα και θα αντικατασταθεί με την πολυπολιτισμική θεωρία της Νέας Τάξης με αρκετή δόση Ισλάμ.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στην συζήτηση για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την σημαία, τόνισε ότι η εποχή δεν μπορεί πλέον να είναι βαθύτατα συντηρητική.

Μάλιστα έκανε λόγο για δύο αντιλήψεις, οι οποίες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους»:
Την συντηρητική!
Την προοδευτική!

Πρόοδος δηλαδή ονομάζεται η κατάργηση της αριστείας, των παρελάσεων, της προσευχής κτλ.;, θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς!
«Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. (…) Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί. (…) Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι εννοεί άραγε ο κ. Πρόεδρος  ( που είπε στην βουλή νομίζοντας οτι τα μικρόφωνα είναι κλειστά ...<< Ξέρω εγω ρε μαλάκα να κτυπάω ...>>  ; Πως είναι κάτι κακό η θρησκευτική ομοιογένεια των Ελλήνων;

Η παραδοσιακή οικογένεια με τι θα αντικατασταθεί;
«Οι παραδόσεις κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.
Δείτε από το 4.57’:


Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στο θέμα των παρελάσεων λέγοντας πως «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη».

Άρα θα πρέπει να αντιγράφουμε την Ευρώπη! Το θέμα είναι πως την αντιγράφουμε στις ανοησίες και όχι στα χρήσιμα πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να οργανώσουν με επαγγελματισμό το ακατάστατο ελλαδικό Κράτος.
Η μεταμνημονιακή Ελλάδα, όπως την ονομάζει στο βίντεο ο κ. υπουργός θα είναι διαφορετική! Ενδεχόμενα μάλιστα μας παρουσιαστεί μία «έξοδος» από τα Μνημόνια, με αντάλλαγμα την απαλλαγή από τις όποιες διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, οι οποίες παρότι πράγματι στριμώχτηκαν σε παγκόσμια δόγματα τύπου «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» της Παλαιάς, ας την ονομάσουμε, Τάξης Πραγμάτων, οδηγούν στην αλήθεια.
ΠΗΓΗ
                               .

 FSpyros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου