17 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ –Με εντολή Πούτιν- Τηλεγράφημα από Ρωσία σε Ελλάδα: «Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, πείτε μας τι χρειάζεστε»






ΕΚΤΑΚΤΟ – Τηλεγράφημα από Ρωσία σε Ελλάδα: «Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, πείτε μας τι χρειάζεστε»

Ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών Βλαντίμιρ Πουτσκόφ ( με εντολή του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν) έστειλε στον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη τηλεγράφημα, μέσω του οποίου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της θεομηνίας και δηλώνει ότι το υπουργείο του είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια που θα συμβάλλει στην εξάλειψη των συνεπειών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην Ελλάδα.


«Εξ ονόματος του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, Σας εκφράζω τα συλλυπητήρια μου.
Ενημερώστε μας, για το αν οι δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας μπορούν να φανούν χρήσιμα στην Ελληνική Δημοκρατία στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης», αναφέρει το τηλεγράφημα που κοινοποίησε το γραφείο τύπου του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. οι Έλληνες πολίτες σας ευχαριστούν από την καρδιά τους και εύχονται ο θεός να σας έχει πάντα γερούς και δυνατούς. Δυστυχώς πιστεύω ότι οι πουλημένοι Έλληνες πολιτικοί δεν αντιδρούν ούτε σε εκκλήσεις βοήθειας, επειδή είναι δούλοι των "Ευρωπαίων" και Αμερικανικών συμφερόντων. Έχουν φυσικά και μια δόση μαζοχισμού. Κατέστρεψαν την μητέρα του πολιτισμού Ελλάδα και την παρέδωσαν σε αυτούς που ήταν, είναι και θα είναι ενάντια στην Πατρίδα μας, ενάντια στην θρησκεία μας και ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή