20 Νοεμβρίου 2017

Ντροπή: Τι έκανε ο Τσίπρας στη Σουηδία ενώ μετρούσαμε πτώματα






Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εικόνα του Τουρίστα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να βγάζει selfie με την προστατευόμενη του Αχτσιόγλου στην Σουηδία, την ώρα που οι χείμαρροι ξέβραζαν το ένα πτώμα μετά το άλλο στην Μάνδρα!

Την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της τραγωδίας στην Δυτική Αττική.
·
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εικόνα του Τουρίστα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να βγάζει selfie με την προστατευόμενη του Αχτσιόγλου στην Σουηδία, την ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΙ ΞΕΒΡΑΖΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ!
Την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της τραγωδίας στην Δυτική Αττική.
Φάνηκε όμως ότι όσο αυτό διαρκούσε, ο ίδιος εξαίρεσε τον εαυτό του από τη συμμετοχή στο πένθος.,
Τι απίστευτο έκανε ο Τσίπρας στη Σουηδία Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εικόνα του Τουρίστα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να βγάζει selfie με την…
triklopodia.gr
Σχόλια
Kipourgou Maria
Kipourgou Maria όταν ο Έλληνας αποδεκτή τις μαλακιες του και ποιους ψήφησε …και αποφασίσει να δώσει την μούντζα στον εαυτόν του ΙΣΩΣ κάτι τότε αλλάξει. Μέχρι τότε….όποιους και να βρίζετε άδικα χάνετε τον χρόνο σας ….Εμείς οι ίδιοι φταίμε για όλα .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
· Απάντηση ·
1
· 44 λεπτά
Αφαίρεση
Aurum Constantine Patarides
Aurum Constantine Patarides Ακριβώς αγαπητή. Εμείς Ο Ελληνικός λαός Όλα τ´αλλα ειν´υπεκφυγες και δικαιολογίες
Αφαίρεση
George Markopoulos
George Markopoulos Μαλακίες τα έχω πει και πάλι άφησε τις διαμαρτυρίες και πετάξτε τον από κει που είναι συνενοχή ξυπνάτε εσείς φταίτε δε φταίει αυτός Αυτός είναι απλώς ένας μαλάκας άμυαλος





 ΠΗΓΗ:http://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%C…/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου