30 Δεκεμβρίου 2017

Την εικοσάρα χιλίάδες ευρω την πήρε ο Λαφαζάνης ("ο αντιμνημονιακός ο εντός ΕΕ") μερίδιο απο το μποναμά που έδωσε στα κόμματα Χριστουγενειάτικα ενω πετσόκοψε το ΕΚΑΣ ο Τσίπρας,.. και δεν έβγαλε τον σκασμό !!....


Λαφαζάνης για Τσίπρα: Η μετάλλαξή του δεν έχει προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο!


Απο την ιδρυση του "κόμματος του ενός ανδρος,( Δεν έχουμε δει κανένας άλλον στο προσκήνιο)  χωρις τοπικές οργανώσεις φανερές (όπως ο Ε.Διαμαντόπουλος εργαζόμενος στον γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς )  και αναγνωρισμένες "τύπου Καζάκη " 'εχει λάβει περίπο το ποσό των 50.000 ευρώ διόλου ευκαταφρόνητο.

 Και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο - δήλωση του τύπου "Αφου ο λαός περνά δύσκολα δεν δέχομαι να πάρω απο το αίμα του χρήματα "

Σύμφωνα με την επίμαχη υπουργική απόφαση το ποσό των  4.000.000 ευρώ, θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, οικονομικού έτους 2017 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595 του Ειδ. Φορέα 07-130.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της εκκρεμοδικίας η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει την οικονομική ενίσχυση.
Όπως αναφέρεται στην εν λόγω υπουργική απόφαση, το ποσό που δικαιούται η Χρυσή Αυγή, «παρακρατείται και θα καταβληθεί ατόκως στο δικαιούχο κόμμα σε περίπτωση συνδρομής των όρων της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 7Α του ν. 3023/2002».
leftakommata
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου