24 Δεκεμβρίου 2017

Tο Μαξίμου γνωρίζει οτι ο λαός τους απεχθάνεται και φοβάται «Επιχείρηση Βενεζουέλα»


3.221
Στο Μαξίμου υπάρχει διάχυτος φόβος για μια επιχείρηση Βενεζουέλα εκ μέρους της αντιπολίτευσης η οποία συνίσταται σε ένα κοινό μέτωπο των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την πολιτική του απομόνωση.

Στην περίπτωση της Βενεζουέλας, σύμφωνα με τον «Ελευθερο Τύπο»,  όλα τα κόμματα από την κεντροδεξιά μέχρι την κεντροαριστερά είχαν δημιουργήσει ένα κοινό μέτωπο με την ονομασία Δημοκρατική τράπεζα με στόχο όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τον Μαδούρο ως κονό εχθρό. Κάτι που φυσικά έφερε αποτέλεσμα με την ήττα του Μαδούρο στις βουλευτικές εκλογές του 2015. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αναφέρθηκε πρόσφατα σε ένα αντιΣΥΡΙΖΑ πολιτικό μέτωπο το οποίο όπως είπε δομείται πάνω σε σαθρα υλικά σε πολιτικές ιδιοτέλειες και σε βαθιά συντηριτική πολιτική.

Με αφορμή την υπόθεση Καμμένου, στο Μαξίμου εκτιμούν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δημιουργήσει ένα πολιτικό μέτωπο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτά τα κόμματα έρχεται να προτεθεί και η Ενωση Κεντρώων που άλλαξε την προσέγγισή της ως προς το κυβερνών κόμμα, επειδή θεωρούν ότι τους έβλαψε πολιτικά το θέμα της απλής αναλογικής.


Crash Magazine Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου