10 Ιανουαρίου 2018

Το παίζουν ...το έργο δήθεν "τυχαία συνάντηση" Κούλης Μητσοτάκης και Μ. Γλέζος-Οπως ο εραστής που περίμενε ώρες την βοσκοπούλα στην γωνία!!


Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Μ. Γλέζου

Μη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο δρόμο για την Πιερία, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία. 

Σημειώνεται πως η πτήση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ακυρώθηκε το πρωί, εξαιτίας της ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα και αύριο στους νομούς Πιερίας και Πέλλας, ενώ μετά την ακύρωση της πτήσης μετέβη οδικώς στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «καθ' οδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου».

Kyriakos Mitsotakis
12 ώρες πριν
Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου.
Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Mitsotakis.
Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Mitsotakis.
Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Mitsotakis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου