05 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Κασιμάτης - Η Ομιλία του στο συλληλατήριο στο Σύνταγμα


4 Φεβ 2018 ▹ Γιώργος Κασιμάτης - Η Ομιλία του  στο συλληλατήριο στο  Σύνταγμα
ΔΕΊΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

. ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ 
ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΝΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ
 - ΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ 

Η Ελλάδα εδώ είναι ολόκληρη και λέει όχι δεν δίνομε ούτε ένα χιλιοστό από την ιστορική ταυτότητα της Ελλάδας την Μακεδονία. Λέει όχι στη δουλεία που μας επέβαλαν το 2010, λέει όχι σε καμιά παραχώρηση Ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους.
Σήμερα ο Ελληνικός λαός λέει όχι σε όλα αυτά στην δουλεία που έχουμε από το 2010 γιατί μην ξεχνάμε ότι το Σκοπιανό, το Κυπριακό, το Θρακικό, το ζήτημα του Αιγαίου, η εννιαία ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας, ΟΛΩΝ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ 2010. Οι όροι αυτοί είναι
Α) Παραίτηση ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Να'το σήμερα
Β) Ο άλλος όρος είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Ολη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα και μια ολοκληρωτική αλλοτρίωση της Ελληνικής οικονομίας και του Ελληνικού πλούτου.
Με ρωτούσαν όλες αυτές τις ημέρες οι δημοσιογράφοι. Γιατί πάτε, τι θα πείτε σε αυτό το συλλαλητήριο την Κυριακή ; Θα πω αυτό που λέει όλη η Ελλάδα το ΟΧΙ. Το ΟΧΙ το οποίο παραβίασε η κυβέρνηση ασύστολα με το προηγούμενο δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου