14 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (φωτο, βίντεο)





ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΎΝ...
κι εμείς ακόμα...ΑΠΛΩΣ  παρακολουθούμε σαστισμένοι το φαινόμενο, σαν να είναι ταινία μελλοντολογικού εφιάλτη, που αφορά μια άλλη..φανταστική κοινωνία.






Μας αντικαθιστούν, με την απόλυτη συνεργασία των ηγεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού, των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων - τοπικών αρχόντων, της ηγεσίας της Αστυνομίας... της σιωπής των ... Μητροπολιτάδων και του Αρχιεπισκόπου...

ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ!



Καλλιόπη Σουφλή 
Πολιτική Αναλύτρια



Πώς να μην ξεσπάσει ο Διηνέκης (εδώ), πώς να μην ξεσπάσει ο συμπατριώτης μας στο παρακάτω βίντεο...



Πώς να μην ξεσπάει σε καθημερινή βάση ο συμπολίτης μας athinaios, σχολιαστής του Pronews (εδώ)...

Έχουν αρχίσει να αγριεύουν σοβαρά πλέον τα πράγματα με την Τουρκία...και οι υπάλληλοι του Λιμενικού...εκεί..το χαβά τους...υπάκουοι στην εγκληματική κυβέρνηση:

pronews.gr: Μεταφορά στις ελληνικές ακτές 69 παράνομων μεταναστών από σκάφη του ΛΣ.... 
Κι ανάθεμα αν δύναμαι να πιστέψω ότι αποτελεί ένα μόνο περιστατικό την ημέρα. 

Γιατί σε τουλάχιστον 10 συνοριακά σημεία της Ελλάδος να συμβαίνει -ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ- ο συνολικός ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ είναι σίγουρα ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ!


Πώς να μην ξεσπάσει φίλος του ιστολογίου μας που όποτε επισκέπτεται για τακτοποίηση οικογενειακών εγγράφων το Δημαρχείο της Αθήνας, αυτή την πανελλαδικώς αισχρότερη φωλιά παράνομης ελληνοποίησης στην Ελλάδα, αποθανατίζει το έγκλημα...

Η παρακάτω φωτογραφία είναι σημερινή. 

Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με σχετικές φωτο του ιστολογίου μας εδώ , εδώ και γενικώς ΕΔΩ. Τουρκόγυφτοι και τουρκογύφτισσες με ξυπόλητα λιγδιασμένα κουτσούβελα που "κατά μυστήριο τρόπο" ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ......ο πληθυσμός τους έχει ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ από το 2010 μέχρι τώρα..

ΚΑΙ...

Μουσουλμάνες μανδηλοφόρες με τουλάχιστον 3 παιδιά μαζί τους (κλασικά, ένα στην αγκαλιά, ένα στο καροτσάκι, ένα όρθιο), μια εικόνα που επαναλαμβάνεται κατά μέσον όρο 20 φορές ημερησίως στο μέγαρο αυτό, που παρέχει αφειδώς δικαιολογητικά για χορήγηση επιδομάτων και απόκτηση ιθαγένειας στις κατηγορίες αυτές.


 

ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΎΝ...
κι εμείς ακόμα...ΑΠΛΩΣ  παρακολουθούμε σαστισμένοι το φαινόμενο, σαν να είναι ταινία μελλοντολογικού εφιάλτη, που αφορά μια άλλη..φανταστική κοινωνία.





.
Πηγή
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου