21 Μαΐου 2018

Όταν οι αστυνομικοί του Τσίπρα - Κοντονή δέρνουν άγρια πολίτες που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους όλη η μνημονιακη συμμορία άκρου του τάφου σιωπή

Όταν οι αστυνομικοί του Τσίπρα - Κοντονή δέρνουν άγρια πολίτες που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους όλη η μνημονιακη συμμορία άκρου του τάφου σιωπή.

Όταν εξαγριωμένοι πολίτες κάνουν το ίδιο σε κάποιο μέλος της μνημονιακης συμμορίας όλοι μαζί οι συμμορίτες συσπειρώνονται καταδικάζουν και αποκαλούν τους πολίτες φασίστες
 Κώστας Βλάχος









Επιτρέπεται η βία των κυβερνώντων της μειοψηφίας (με κλεμένη ψηφο κυβέρνηση) προς τον λαό , αλλά δεν επιτρέπεται ο λαός να αντιδρα και να αγανακτήσει γιατί αυτό είναι φασισμός, μας θέλουν πρόβατα. Αυτό που έγινε με τον Μπουτάρη τους τρόμαξε και όλα τα λαμογια προδότες πολιτικοί και δημοσιογράφοι ενώθηκαν εναντίον του λαού..
 
Ομως επιπλέον της βίας αυτής "της φωτογράφίας" ο ελληνικός λαός βιώνει  μεγαλυτερη βία, την βία της φτώχεις που του επέβαλαν οι προδότες πολιτικοί των μνημονιακών κομματων της οκταετίας  για αυτόν τον λόγο, αυτό που έγινε με τον Μπουτάρη τους τρόμαξε και όλα τα λαμογια προδότες πολιτικούς,  μέρος της "δικαιοσύνης", της "εκκλησίας"  και δημοσιογράφοι ενώθηκαν εναντίον του λαού..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου