18 Μαρτίου 2019

Με παλαιοκομματική αντίληψη Ο Θ.Καρυπίδης Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας έσπευσε προεκλογικά και εγκαινιάσει γεφυροπλάστιγγα !!! (αξίας 170.000,00 € )

                                                                                      φωτο:kozanilife.gr


Την  γεφυροπλάστιγγα του ΤΟΕΒ Μεσοβούνου εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 παρουσία πολιτικών και τοπικών αρχών.

Τα εγκαίνια και μάλιστα ενός τόσο μικρού έργου (170.000)  σε προεκλογική περίοδο σύγουρα θυμίζουν παλαικομματική συμπεριφορά αλλων  εποχών Νομαρχών και κυβερνήσεων και ..ακόμη πιο σύγουρα δεν πειθει!!τους πολίτες οι οποίοι είναι δις "καμενοι"!!!

Ο Θ.Καρυπίδης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δευτερη φορά, με τον ΣΥΡΙΖΑ; 
Πάντος είναι βέβαια η στήριξη του Α.Τσίπρα με νέες απραγματοποίητες υποσχέσεις και των δύο για την Δυτική Μακεδονία, όπως την πρώτη φιορά.

Είναι  ένα έργο, συνολικού προϋπολογισμού 170.000,00 €, με χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016, που θα εξυπηρετεί τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής στην ζύγιση των φορτίων τους.

Υπάρχουν να σημειωθεί σε κάθε νομό της Δυτ. Μακεδονίας  τουλάχιστον τρείς ιδιωτικές γεφυροπλάστιγγες  οι οποίες χρεώνουν ελάχιστα (2ευρώ) για την  ζύγιση φορτίων  αγροτικών και δασικών προϊοντων.
Αποτελει αυτό το εργο της πλάστιγγας  Αναπτυξιακό έργο;




Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου