16 Μαρτίου 2019

Ο Μ. Σχοινάς αποκάλεσε ευρωφοβικούς τους Ελλήνες ,....που δεν τα βγάζουν...



 του Μανώλη Μάνου

Ο Μ. Σχοινάς ο εκπρόσωπος τύπου της Ε.Ε αποκάλεσε ευρωφοβικούς τους Ελλήνες  που δεν τα βγάζουν πέρα με το ευρώ ή που τα βγάζουν πέρα μέ δυσκολία, και αυτοί σήμερα αποτελούν το 65% με 70%

Αυτό μεταξύ άλλων είπε σε μονόλογο,.. συνέντευξη του, που αλλόύ,... στην ΕΡΤ.

Αποτελεί ένας ακόμη εκφοβισμός -ενοχοποίηση του ελληνικού λαου, για να νιώθει ότι φταιεί αυτός.. και να "σκύψει και άλλο το κεφάλι στη  δυνάστη Ε.Ε και την εκπροσωπο τους κυβέρνηση Τσίπρα όπως γινόταν και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαροβενιζέλων.

Ευρωφοβικούς αποκάλεσε τους 600.000  νέους που τα χρόνια των μνημονίων μέχρι και σήμερα αναγκάστηκαν να φύγουν για να βρούν εργασία στό εξωτερικό.

Ευρωφοβικοί είναι για τον Μ. Σχοινά, οι χαμηλοσυνταξιούχοι με  το κομένο ΕΚΑΣ απο την εντολοδοχο κυβερνηση Τσίπρα οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν με 300 και 400 ευρώ, και χωρίς φάρμακα αφού αδυνατούν  να πληρώσουν την υπέρογκη συμμετοχή τους.

Ευρωφοβικοί είναι όσοι αγρότες που είχαν αμπελώνες και αναγκάστηκαν έναντι μιά επιδότησης απο την  Ε.Ε να τους καταστρέψουν, για αυτό τον λόγο και έλαβαν την  επιδότηση, όπως και το ιδιο έγινε με τούς ψαράδες και μια σειρά άλλων ελλήνων επαγγελματιών.

Απο που να αρχίσει κανείς, και που να τελείωσει ένα σχόλιο η ρεπορτάζ με τους Ευρωφοβικούς του Μαργαρίτη  Σχοινά της Ε.Ε ;.

Συνεχίζουν να υποτιμούν τους Ελληνες ο κ. Μ.Σχοινάς ο εκπ. της Ε.Ε και οι εδώ εντελταμένοι τους, με παρόμοιες δηλώσεις,  και μέτα τους φταίει δήθεν η ακροδεξιά,  την οποία "χρησιμοποιούν" ως φόβιτρο  ως άλλοθι, για  εκφοβισμό  και υποταγή του λαού.


 fyllokaiftero@gmail.com



Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου