26 Μαΐου 2019

Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για το τι συμβαίνει μόλις κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 από το Το fyllokaiftero1.blogspot.com



Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα του fyllokaiftero1.blogspot.com , οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για το τι συμβαίνει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής, όπου θα προβληθεί και το exit poll από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών 2019 λίγο αργότερα, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.
 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία του exit poll, αλλά σεβόμενο την εκλογική διαδικασία και τους νόμους που τη διέπουν, δεν τα δημοσιοποιεί.  

Άλλωστε, και στο παρελθόν, έχει παρατηρηθεί ότι οι τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας μπορεί να διαμορφώσουν άλλη εικόνα από την αρχική. 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com , πρώτο στη μάχη της ενημέρωσης, σήμερα Κυριακή 26 Μαϊου 2019 θα παρουσιάσει στις 19.00 το Exit Poll 2019, και στη συνέχεια, με συνεχή ροή, θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις. Το  με εκτενή ρεπορτάζ από πηγές του, και τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων  θα σας μεταφέρει τον παλμό από το κέντρο των εξελίξεων.

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ 2019 – ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου