Υλικά:
Aκόμη μια πανεύκολη συνταγή από το AthensMagazine.gr
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα
παραδοσιακή μαρμελάδα της BIOFLORINA (75% φρουτο)
Εκτέλεση:
Βάζετε σε μεγάλο μπολ και χτυπάτε το γιαούρτι, την κρέμα και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα. Περνάτε τα μπισκότα από το multi.
Σε όμορφα μπολ βάζετε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα μπισκότα. Πάνω από τα μπισκότα βάζετε μερικές κουταλιές από την κρέμα.
Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά τις στρώσεις μπισκότου-κρέμας και τελειώνετε απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη σας μαρμελάδα Bioflorina
. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες. Σερβίρετε.
Μαρμελάδα Φλώρινας "BIOFLORINA"
Χειροποιήτη με παραδοσιακη συνταγή 75% φρούτο
Χωρίς συντηρητικά...
Δείτε περισσότερα
Χειροποιήτη με παραδοσιακη συνταγή 75% φρούτο
Χωρίς συντηρητικά...
Δείτε περισσότερα
..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου