05 Αυγούστου 2019

Η συνέντευξη του Α.Τσίπρα στον ΣΚΑΪ που του «χάρισε» σχεδόν 32% στις εκλογές







Η συνέντευξη του Α.Τσίπρα στον ΣΚΑΪ που του «χάρισε» σχεδόν 32% στις εκλογές


Τελικά η εικόνα ακόμα παίζει καταλυτικό ρόλο στο μυαλό χιλιάδων ανρθώπων και όπως διαρρέεται στην πιάτσα από ανθρώπους που έχουν σχέση με τις μετρήσεις, η τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ έπεισε πάνω από διακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους γιανα τον ψηφίσουν ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή όχι μόνο δεν ήταν αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο αλλά μάλλον έτειναν προς το «μαύρισμα» δια της αποχής.

Σαν ποσοστό μιλάμε για δύο-δυόμιση τοις εκατό ίσως και κάτι παραπάνω.
Το γιατί «συγκινήθηκαν» από την εικόνα του πρώην πρωθυπουργού είναι ένα ζήτημα. Ίσως επειδή «όρμησε» μέσα σε ένα «εχθρικό» για αυτόν ΜΜΕ (έτσι το χαρακτήριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ).

Αν η συνέντευξη είχε δοθεί αλλού πολύ αμφιβάλουμε εάν θα απέδιδε εκλογικό όφελος στον Α.Τσίπρα.

Εν τέλει οι κερδισμένοι ψήφοι είναι αυτοί που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εξωπραγματικό σχεδόν 32% (31,53%) από εκεί που όλοι περίμεναν το πολύ 27%.

Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι ακόμα συνεχίζουν να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις με συναισθηματικά κριτήρια και με οδηγό το θυμικό και ίσως για αυτό τον λόγο οι πολιτικοί στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη ουδέποτε παρουσίασαν ένα σαφές πολιτικό πρόγραμμα παρά μόνο μια λίστα από... ατάκες.

Η ατάκα κτυπάει πάντα στο υποσυνείδητο και πάντα κάνει ζημιές....


Biokott - Bioflorina

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό, εσωτερικός χώρος και φαγητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου