15 Σεπτεμβρίου 2019

Αμετανόητος ο Τσίπρας για το Σκοπιανό μέτα το " ξέπλυμα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών " από την Ν.Μπακογιάννη








tsipras_new
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο Α.Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, σε ερώτηση για το σκοπιανό έκανε για μία ακόμη φορά τον διαχωρισμό σε ακραίους πολίτες και παραπλανημένους.

Συνεχίζει να αποκαλεί το εκατομμύριο των πολιτών στα συλλαλητήρια και το 75%   και πλέον των Ελλήνων, οι οποίοι σύμφωνα με μετρήσεις είναι κατά της "συμφωνίας των Πρεσπών  ακραίους πολίτες - δηλαδή ακροδεξιούς, έχοντας την καθαρή στήριξη "ξέπλυμα " της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία πριν λίγες μέρες δήλωσε, ότι θα τιμήσει η Ν.Δ την συμφωνία των Πρεσπών και ο,τι δεν είναι προδοτική  κάτι το οποίο επίσης είχε δηλώσει και ο Υ/Ε, Ν.Δένδιας

Απευθύνθηκε στους τελευταίους ζητώντας του να αξιολογήσουν εκ νέου τη συμφωνία των Πρεσπών. Και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη στάση της ΝΔ πριν και μετά τις εκλογές. Επισήμανε μάλιστα πως η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως η κυβέρνηση θα τιμήσει τη συμφωνία και μίλησε για πολιτική απάτη που καλλιέργησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο σημείο αυτό τέθηκε και το περιεχόμενο της επιστολής Κοτζιάς και τις σχέσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών με τον Πάνο Καμμένο.

«Τι θυμηθήκατε τώρα;» ξεκίνησε την απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας πως οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται πλέον για την επιστολή Κοτζιά. Χαρακτήρισε σημαντικό τον ρόλο Κοτζιά στη συμφωνία των Πρεσπών, διευκρίνισε όμως ότι δε θα προχωρούσε αν δεν υπήρχε η πολιτική βούληση της κυβέρνησης παρά τη διαφωνία του κυβερνητικού εταίρου.

«Από τη στάση και μόνο σε αυτό το θέμα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας διαμόρφωσε την τοποθέτησή του στην πολιτική γεωγραφία. Δε μπορεί να συγκαταλέγεται στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου» σημείωσε για τον Πάνο Καμμένο.


Σε ερώτηση για τα θετικά στοιχεία της κυβέρνησης ανέφερε πως είναι θετικό πως η κυβέρνηση θα τιμήσει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα συνεχίσει την εξωτερική πολιτική που είχε αναπτύξει ο ίδιος με Αίγυπτο και Ισραήλ.




Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου