24 Οκτωβρίου 2019

Ειδικός συντονιστής για την εγκατάσταση παράνομων "προσφύγων" ο Αλκιβιάδης Στεφανής

ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
Αλκιβιάδης Στεφανής



















Καθήκοντα ειδικού συντονιστή για τη μετακίνηση αιτούντων άσυλο από τα νησιά, αναλαμβάνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, όπως ανακοίνωσε το Μαξίμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού: “Για τον καλύτερο συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των Υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών, ειδικός συντονιστής ορίζεται ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής”.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν θα υπάρξει αποσυμφόρηση ποτέ στα νησιά, αν αδειάσουν για λίγο μόνο τους δύο χειμερινούς μήνες,  θα... ξαναγεμίσουν τους πρώτους μήνες της Ανοιξης. 

Μάλλον συντονιστής θα είναι ο κ.Α. Στεφανής  στο γέμισμα της ηπειρωτικής Ελλάδος με παράνομους  μετανάστες  οι οποίοι απλά έχουν κάνει αίτηση ασύλου πρόσφυγα, για να μείνουν ως μόνιμη κάτοικοι, αφου δεν θα μπορούν να επιστραφούν μετά από την απομάκρυνση από τα νησιά της χώρας. 

¨Ετσι που όλη η Ελλάδα θα γίνει ένα απέραντο hot spot σε οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό βάρος, των Ελλήνων.

Αντι ο κ. Α.Στεφανής να συντονίζει τη μη παράνομη είσοδο τους τις νύχτες από τα νησιά, τον ¨Εβρο, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδος όπου τώρα είναι "ξέφραγο αμπέλι" θα συντονίζει την εγκατάσταση τους παρά την αντίδραση του λαού, συχνά  με ψηφίσματα των τοπικών κοινωνιών.

 fyllokaiftero1


Πηγή: rialnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου