19 Νοεμβρίου 2019

Μόνο το Σαββατοκύριακο εισήλθαν παράνομα 700 "μετανάστες" μόνο από τα νησιά, Χώρια είναι από τον Εβρο και χώρια αυτοί που δεν καταγράφηκαν επίσημα.

Μειώθηκαν οι ροές προσφύγων στα νησιά του Αιγαίου τον Οκτώβριο | tanea.gr


Οι ροές των παράνομων μεταναστών όχι μόνο συνεχίζονται αμείωτες, αλλά είναι και αυξημένες.

 Μόνο  αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε,  εισήλθαν παράνομα 700 "μετανάστες" μόνο από τα νησιά,  Χώρια είναι από τον Έβρο, και χώρια αυτοί που δεν καταγράφηκαν επίσημα.

Αυτοί είναι σύμφωνα με τα  επίσημα στοιχεία, από την Παρασκευή μέχρι το πρωί της Δευτέρας (18/11), οι Λιμενικοί εντόπισαν και διέσωσαν περισσότερους από 700 "μετανάστες" σε νησιά του Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος και Κως) οι οποίοι " μετανάστες" εφαρμόζουν το γνωστό "κόλπο" (ΣΚΙΖΩ ΒΑΡΚΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ) αν το έκανε αυτό ένας Έλληνας θα αντιμετώπιζε την δικαιοσύνη αφού αποτελεί ποινικό αδίκημα σύμφωνα με νομικούς.

 Το κωμικοτραγικό "στη υπόθεση" είναι ο,τι το πρωί της Δευτέρας,  χθες, μεταφέρθηκαν από τα νησιά στον Πειραιά 179 αιτούντες άσυλο, με σκοπό να διοχετευτούν σε "δομές φιλοξενίας" πολυτελή   ξενοδοχεία με δωρεάν διαμονή -διατροφή στην ηπειρωτική Ελλάδα, ...κατά τις νυχτερινές ώρες.

Όλοι οι παράνομα  εισερχόμενοι  κάνουν μια αίτηση ασύλου ,και ως δια μαγείας παίρνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα μέχρι να εξετασθεί η αίτηση τους, πάνω από 75.οοο παράνομοι μετανάστες έχουν κάνει αίτηση ασύλου.

 Υπάρχει περίπτωση να εξετασθούν οι αιτήσεις αυτές ;  η απάντηση είναι όχι,  όσες προσλήψεις λιμενικών και συνοριοφυλάκων και αν γίνουν σε οικονομικό βάρος του πτωχευμένου  ελληνικού λαού, οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν μόνιμα στην ηπειρωτική Ελλάδα, και τα νησιά δεν θα αποσυμφορηθούν αν δεν κλείσουν τα σύνορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου