14 Νοεμβρίου 2019

Καστοριά:Παράνομα εισήλθε ανήλικος και δεν συνελήφθη μόλις "πήγε"' να εξέλθει συνελήφθη και για 8 άλλους "μετανάστες" που θέλησαν να εξέλθουν




Συνελήφθη χθες (13-11-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ανήλικος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά οχτώ (8) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, οχτώ (8) αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 51 ετών, ενώ ο ίδιος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.


ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο ανήλικος είναι ο προαναφερόμενος ; αφού δεν έχει χαρτιά.
Είναι γνωστό πλέον ο.τι κατα την παράνομη είσοδο τους με το γνωστό κολποτρόπο του σχισίματος της βάρκας ταυτόχρονα οι "μετανάστες καταστρέφουν κάθε προσωπικό του έγγραφο τους , και όλοι τους σχεδόν δηλώνουν ανήλικοι και "ασυνόδευτα", και ας είναι 20- 25χρονοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου