20 Νοεμβρίου 2019

Άγνωστος ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στην Καστοριά





Κανείς αρμόδιος δεν ξέρει,  η δεν λέει πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι διαμένουν - (όχι φιλοξενούνται) σε ξενοδοχεία της Καστοριάς και συνολικά σε σημεία- περιοχές του νομού Καστοριάς.
Πρόσφατα με αφορμή ενός προπαγανδιστικού δημοσιεύματος στο nea.gr υπέρ των "μεταναστών" που αναδημοσιεύτηκε και από τοπικό σαϊτ αποκαλύφθηκε ο,τι σε  χωριό της Καστοριάς των 10 συνταξιούχων κατοίκων, διαμένουν σε ξενοδοχείο του χωριού 50 παράνομοι μετανάστες.
Πρόκειται για το μικρό χωριό Κοτύλη Καστοριάς.

Πριν ένα μήνα περίπου περίπου υπήρχε πληροφόρηση από τους αρμοδίους η από άλλες δημοσιογραφικές πηγές, ημέρες πριν την άφιξη των παράνομων μεταναστών σε "δομές" όπως αυτή  στο ξενοδοχείο dedis hotel στη περιοχή προς την Κορησό Καστοριάς, μετά όμως τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, και τις αποκαλύψεις για την μεταφορά των εισερχόμενων παράνομα μεταναστών τηρείται σιγή ιχθύος.

Έχουν γίνει παρόμοιες νυχτερινές μεταφορές και στην Καστοριά παράνομων μεταναστών, και ασυνόδευτων, και κατά, δήλωση αίτηση τους, "πρόσφυγες" και πόσοι είναι αυτοί;,,

 Μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου  ο πιθανός αριθμός παράνομων μεταναστών και "ασυνόδευτων", - συνοδευμένων "ανήλικων" εικοσάχρονων + , ήταν κοντά στα 1000 άτομα.



                  


              Για επικοινωνία και καταγγελίες mail : fyllokaiftero@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου