02 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ναούμης Μαρκόπουλος για τις ευχαριστίες του προς τον αντικατασταθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη


Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς με την ΝΔ και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά  με την παράταξη του Θεόδωρου Καρυπίδη, η οποία παράταξη,  υποστηρίχτηκε  "ποικιλοτρόπως" από τον Α.Τσίπρα.
Ο κ. Ναούμης Μαρκόπουλος ευχαρίστησε και επαίνεσε  τον αντικατασταθέντα πρόεδρο του Κρατικού Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη, και αυτό έκανε αίσθηση στη κοινή γνώμη.

Ο Ναούμης Μαρκόπουλος έγραψε για τον Βασίλη Αντωνιάδη  στη προσωπική του σελίδα στο facebook:
<<Ευχαριστούμε πολύ για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερες στη γειτονική σου Κοινωνία.
Πάνω από όλα ο άνθρωπος λέμε όλοι, όμως εσύ το υπερκερασες και αξίζεις συγχαρητηρίων.>>
Ευχαριστούμε!


Δεν θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αν ο Ναούμης Μαρκόπουλος δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ, στέλεχος το οποίος παραμένει, και επίσης αν ο πρώην πλέον  διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς  δεν ήταν αυτός ο οποίος είχε επιδείξει έντονη  πολιτική δράση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, που ποτέ δεν έκρυψε μάλιστα το παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιοφωνικό μέσο.

Θέσαμε το σχετικό παρακάτω  ερώτημα στον Ναούμη Μαρκόπουλο :
Έχετε  κάνει ένα επαινετικό σχόλιο για τον Β. Αντωνιάδη τον αντικατασταθέντα από την κυβέρνηση  διοικητή  του Γ/Ν/ Καστοριάς, σε πλήρη αντίθεση με δηλώσεις της κυβέρνησης της  Ν.Δ για το θέμα των προέδρων των νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ,- θα θέλαμε την  άποψη σας,  για το fyllokaiftero1.blogspot.com 

Η απάντηση του κ. Ναούμη Μαρκόπουλου : 
  Δεν έχει να κάνει, καμία σχέση με πολιτικές αντιθέσεις και άλλα σχόλια η άποψη μου. Δεν μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι. 

Εγώ, απλά εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για τη θητεία του κ. Αντωνιάδη, την οποία εκτίμησα, άσχετα από ποιόν τοποθετήθηκε ή από πολιτικές. 

Εγώ αξιολογώ πάντα τα πρόσωπα, ειδικότερα σε θέσεις κλειδιά για την Κοινωνία, όπως είναι η θέση αυτή. Εκτίμησα τη δουλειά του. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους που έχουν διατελέσει μέχρι κι σήμερα, χωρίς να αδικώ το έργο προηγούμενων ή να προεξοφλώ το έργο των επόμενων. Θα κριθούν εξίσου ισότιμα, τουλάχιστον από εμένα προσωπικά.









  • Naoum Markopoulos Ευχαριστούμε πολύ για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερες στη γειτονική σου Κοινωνία.
    Πάνω από όλα ο άνθρωπος λέμε όλοι, όμως εσύ το υπερκερασες και αξίζεις συγχαρητηρίων.
    Ευχαριστούμε!
    2


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου