09 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία Μ.Χατζηγιάννη στη Καστοριά: Μια συναυλία με πολύ κόσμο δεν ενθουσίασε δεν.. ξεσήκωσε


Η συναυλία του τραγουδιστή Μ.Χατζηγιάννη στο πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας στη Καστοριά το βράδυ της Κυριακής η οποία διοργανώθηκε από την δημοτική αρχή της Καστοριάς (χθες) είχε πλήθος κόσμου αλλά δεν ενθουσίασε, δεν έκανε αυτό το "κλικ που θα ξεσήκωνε τους πολίτες, οι οποίοι παρακολουθούσαν ως απλοί θεατές - ακροατές.

Ο τραγουδιστής Μ.Χατζηγιάννης το αντιλήφθηκε νωρίς στα μισά της συναυλίας, και συνεχώς επαναλάμβανε διακόπτοντας την ερμηνεία των τραγουδιών του   λέγοντας <<Πάμε μαζί-σηκώστε τα χέρια - Δεν το ξέρετε ; ...(το τραγούδι) υπήρξαν απαντήσεις από τους πολίτες : <<Εσύ το ξέρεις; >>

Ακούσαμε αρνητικά σχόλια έως σχόλια τα οποία δεν αναγράφονται σε μια ιστοσελίδα, και δεν λέγονται  σε ένα ΜΜΕ, ρωτήσαμε πολίτες οι οποίοι δεν ήταν ευχαριστημένοι ήταν δυσαρεστημένοι με το είδος των τραγουδιών, όσο αναφορά τον στίχο την μουσική.

Είναι αλήθεια ο.τι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι γνωστό περισσότερο γνωστός  στους έφηβους από τα μπαρ - κλαμπ, και όχι ιδιαίτερα γνωστός σε πολίτες άνω των 25 χρόνων και μάλλον "καθόλου γνωστός σε ηλικίες 45 -90.
Όπως προαναφέρουμε στο ρεπορτάζ, και σύμφωνα με αυτό είχε πράγματι πολύ κόσμο μέσα στο θεατράκι του πάρκου της Ολυμπιακής Φλόγας το οποίο αν όχι πρώτη φορά,... ήταν από τις ελάχιστες φορές τόσο ασφυκτικά γεμάτο.

Ο κόσμος αυτός όμως άρχισε να αποχωρεί σταδιακά πολύ νωρίς, σε λιγότερο από μια ώρα από την έναρξη της συναυλίας, κάποιοι προτίμησαν να πάνε σε κάποιο καφέ η μπαρ, από τα παρακείμενα της παραλίας, για να μην πάει προφανώς άδικα "ο κόπος" και τα έξοδα της επίσκεψης τους στην Καστοριά.

Στην συναυλία είχαμε επισκέπτες από διπλανούς νομούς, από την Θεσσαλονίκη και αλλού, που όμως να σημειωθεί, έτσι και αλλιώς συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να επισκέπτονται την Καστοριά τις Κυριακές.

"Καταγράφηκαν"  θεατές τις συναυλίας και πολίτες από την Αλβανία πιο συγκεκριμένα από την Κορυτσά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου