26 Δεκεμβρίου 2019

Οι πολίτες απαντούν στο Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας για τη συγκέντρωση ειδών για τους παράνομους μετανάστες








  Δείτε τις απαντήσεις των πολίτών προς τον Συλλογο Γυναικών Φλώρινας μέσω του facebook.

<< Είναι πρωτόγνωρο να υπάρχει  ενας σύλλογος γυναικών, ενάντια σε γυναικες. Διαβάστε για τη Σαρία και μετά "ταϊστε" μας με πόνο που εμείς... δε νοιώθουμε (;;)  !!>> .

 

 

    Chrisanthi Ioannou Συγγνώμη για ποιους πρόσφυγες? Από την Αλγερία που παίρνουν επιδότηση απ' το κράτος ίσα με τον βασικό μισθό και μένουν δωρεάν στον βελτση κ έχουν δωρεάν στέγη, νερό, ρεύμα θέρμανση κ ίντερνετ κ κάποιοι κ cosmote tv ο σύλλογος γυναικών δεν βοηθάει καλύτερα καμία οικογένεια που έχει πραγματική ανάγκη αντί να βοηθάει τους πληρωμένους ταξιδιώτες??
  • Αννα Σπύρτου Γυναίκες εσείς που καταλαβαίνετε...έχουν ανάγκη κάθε μήνα από κάτι...όχι μόνο πάνες για τα παιδιά τους.
  • Giorgos Makedonas Γιατί δεν τους παίρνετε στα σπίτια σας μέρες που είναι; Αυτή είναι η αλληλεγγύη σας; Ας του πάρουν οι άλλοι, έτσι;
    6
  • Petros Tsiglis Τωρα κύλισε ένα δάκρυ..
    2
  • Polis Parastatidis Ειναι πρωτογνωρο να υπαρχει, ενας συλλογος γυναικων, εναντια σε γυναικες. Διαβαστε για τη Σαρια και μετα ταιστε μας με πονο που εμεις δε νοιωθουμε.
    5

  • Απάντηση
  • 1 ημέρα
Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της ΟΓΕ,  συνεχίζει  τη δράση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Φλώρινα και καλεί σε ενίσχυση της προσπάθειας συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.
«Ο πολιτισμός μας είναι η αλληλεγγύη στους αδύναμους. Αδύναμοι είναι οι φτωχοί, ακόμα πιο αδύναμοι οι φτωχοί ξένοι και καταδιωγμένοι. Υπεύθυνοι για την κατάστασή τους είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για τη δική μας φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια που βιώνουμε σήμερα εμείς και οι οικογένειές μας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα αναγκαία είδη :
· Ρούχα και παπούτσια: Χειμωνιάτικα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά
· Βρεφικά είδη: Ρούχα, μπιμπερό, γάλα και κρέμες σε σκόνη, πάνες
· Παιχνίδια
· Φάρμακα: Φυσιολογικοί οροί, παυσίπονα για ενηλίκους
Τηλέφωνο επικοινωνίας για την παράδοση των ειδών: 6943735.....

Την Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών πρόβαλε ποιός άλλος ; η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ Φλώρινας!!




Οδηγίες για το πώς να χτυπήσετε τη γυναίκα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου