22 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με παραδοσιακή μαρμελάδα

ΥΛΙΚΑ
380 γ. αλεύρι
150 γ. άχνη ζάχαρη
250 γ. βούτυρο
2 κρόκους αυγών
100 g μαρμελάδα κεράσι και βερίκοκο
2 κ.γλ. κονιάκ
 

Εκτέλεση
Ζυμώστε τη ζύμη από αλεύρι, 120g ζάχαρη άχνη, το βούτυρο και τους κρόκους αυγών.
Τυλίξτε τη ζύμη σε αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε στο ψυγείο για 30 λεπτα Προθερμάνετε το φούρνο στους 180. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Ανοιγουμε φυλλο και κοβουμε χρησιμοποιώντας τις φόρμες για γλυκά. Βάλτε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Τα μπισκοτακια τα ενώνουμε πασπαλίζοντας μαρμελάδα παραδοσιακή

BIOFLORINA (χωρίς συντηριτικά) και από πάνω ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου