12 Δεκεμβρίου 2019

Καστοριά : Face News - Ψεύτικη είδηση ήταν τελικά ; η είδηση για τους 100 παράνομους μετανάστες


Καστοριά : Face News - Ψεύτικη είδηση ήταν τελικά ; η είδηση ο.τι :   <<Στην πόλη της Καστοριάς έρχονται περίπου 100 πρόσφυγες σε δυο κεντρικά ξενοδοχεία>>
 


 Τελικά η είδηση: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Την ερχόμενη βδομάδα έρχονται 100 πρόσφυγες σε δυο κεντρικά ξενοδοχεία μέσα στην Καστοριά.

 Την οποία αναπαρήγαγε και το fyllokaiftero1.blogspot.com ήταν ψευδείς, και ζητούμε συγγνώμη απο τους αναγνώστες μας.

Δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά την διέψευσε δε ο ίδιος ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντζίδης σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της Κοζάνης.

Και βεβαίως δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να ακυρωθεί μια τέτοια συμφωνία  από έναν δήμαρχο, όπως όλως περιέργως  αναγράφηκε σε άλλο ρεπορτάζ του ιδίου τοπικού σάϊτ, τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα από τον δήμαρχο της Καστοριάς, διότι οι συμφωνίες αυτές υπογράφονται από τα ξενοδοχεία μεταξύ  ξένων "φορέων" και είναι συμφωνίες ιδιωτικού χαρακτήρα. 

Την ψεύτικη είδηση από το τοπικό σάϊτ την αναδημοσίευσαν και άλλες τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες της Καστοριάς, της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ιστοσελίδα της Αθήνας.

Διαβάστε το πρωτότυπο κείμενο της face News ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Την ερχόμενη βδομάδα έρχονται 100 πρόσφυγες σε δυο κεντρικά ξενοδοχεία μέσα στην Καστοριά.

Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι η συνέχεια των ιδιωτικών συμφωνιών που κάνουν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων με φορείς που διαχειρίζονται την όλη διαδικασία.

Οι ιδιοκτήτες έρχονται σε άμεση επαφή και με τα αρμόδια υπουργεία χωρίς να έχουν λόγο η άποψη περιφερειάρχες και δήμαρχοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου