19 Οκτωβρίου 2020

"Τρενάρουν" την ανακύρηξη της Καστοριάς σε Καραντίνα λόγο δημοσιεύσεων αναρτήσεων πολιτών που το προβλέπουν

 


Εδώ και δεκαπέντε ημέρες οι πολίτες στα cocial προβλέπουν ο,τι ο νομός Καστοριάς θα ξανά μπει σε καθεστώς εγκλεισμού των πολιτών,  και σε καθεστώς λουκέτου της τοπικής οικονομία,  σε Καραντίνα....

Να θυμηθούμε ο,τι μόλις την περασμένη Κυριακή ενώ δεν είχε καταγραφεί κανένα κρούσμα κορονοϊου στην Καστοριά, ο νομός κατατάχθηκε στον βαθμό επικινδυνότητας  3 προς έκπληξη των απλών πολιτών, όχι όμως των τοπικών πολιτικών των γιατρών και των δημοσιογράφων της ερευνητικής δημοσιογραφίας, όπως της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας. 

Οι πολίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίμεναν με φόβο ο,τι σήμερα Δευτέρα 19/10/2020 " να βαρέσουν την Καραντίνα" όπως χαρακτηριστά αναφέρουν.
  Σήμερα 19/10/2020 το πρωϊ,  ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο Kastoria Fm 9,15 και στην εκπομπή Άσπρο & Μαύρο με τον Γιάννη Τομόπουλο KASTORIA FM,  όχι μόνο δεν απέκλεισε την Καραντίνα αλλά άφησε να εννοηθεί ο,τι την θεωρεί βέβαια και σίγουρη, προσθέτοντας εκφοβιστικά αν δεν την αποτρέψουν οι πολίτες  με την συμπεριφορά τους, με το να πλένουν τα χέρια τους.

Δεν ανακηρύχθηκε, για δεύτερη φορά, η Καστοριά σε Καραντίνα χθες σήμερα ...το "τρέναρουν" για να μην μας επιβεβαιώσουν και παράλληλα ...να μην αποκαλυφθούν. Αλλά και αύριο μέρα είναι!!

 

 

 Εικόνα από την πρώτη Καραντίνα.

 


Προβολή χορηγού

Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου