17 Νοεμβρίου 2020

Αντί να δημιουργήσουν ΜΕΘ έκαναν προσλήψεις νέων αστυνομικών (ΟΔΟΣ) που θα κυνηγούν τις ανθρώπινες παρέες άνω των 3 ατόμων.

11:12μ.μ

 


ΟΔΟΣ :  Η ομάδα αυτή με την βίαια δράση της είναι έτοιμη να ώστε να μην πραγματοποιηθούν φιλικές παρέες, οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στη επετείου του Πολυτεχνείου η ομάδα διαχείρισης ομαδικών συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Αντί να δημιουργήσουν ΜΕΘ για την φερόμενη πανδημία και την αντιμετώπιση της, έκαναν και θα κάνουν προσλήψεις αστυνομικών
 
Η δικαιολογία του γυρολόγου των κομμάτων Χρυσοχοϊδη είναι ο,τι η ομάδα αυτή είναι έτοιμη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε απολύτως νόμιμο πλαίσιο, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων στο Πολυτεχνείο, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Η «Ο.Δ.Ο.Σ.» σήμερα αποτελείται από (46) αστυνομικούς, (28) γυναίκες και (18) άνδρες, οι οποίοι έχουν λάβει ειδικευμένη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.
Φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό, σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών. 
 
Άλλες δαπάνες νέα κονδύλια εκατομμυρίων, για τον εξοπλισμό του σε βάρος του λαού που πεινάει, και κατά του λαού αφού η ομάδα αυτή θα είναι ομάδα βίαιας καταστολής του πολίτη, που συναθροίζεται σαν άνθρωπος  με την παρέα του,  μια παρέα που μπορεί να είναι με δύο ζευγάρια απίστευτη η αυταρχικότητα του υπουργού αλλά και η παρανοϊκή ιδεοληψία του.
 
Θα αναλαμβάνουν λέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη  οι αστυνομικοί αυτή, τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.
 
Θα υπάρχει σε παρέα τριών ατόμων και υπεύθυνος συνάθροισης ; τι ζούμε ;;;






Δημοσιογραφική επιμέλεια : Ε.Δημ.Ομάδα

  

 

fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου