24 Νοεμβρίου 2020

Καστοριά: Στη διάθεση του ΕΣΥ δεν θα τεθεί εθελοντικά ο γιατρός-βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας όπως έκαναν συνάδελφοι του ;? - Όμως σε νοσοκομείο εκτός Καστοριάς....!!



 

       

 


 Πρώτη ενημέρωση 24/11/ 2020 10:48 π.μ

 Του Φτερογράφου

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας βουλευτής Καστοριάς και ιατρός πνευμονολόγος δεν δήλωσε την επιθυμία του να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του συμπολίτη του κατά του ιού, όπως έκαναν (3) τρεις συνάδελφοι του  βουλευτές της Ν.Δ

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας προέρχεται από το κρατικό χώρο (ΙΚΑ ) και τον νοσοκομειακό ως ιατρός πνευμονολόγος.

Ελπίζουμε μετά το ρεπορτάζ αυτό να κινηθεί προς την κατεύθυνση,.. να πάρει ως παράδειγμα τους συναδέλφους του βουλευτές γιατρούς και να φορέσει  και αυτός την ιατρική μπλούζα - ρόμπα σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  η άλλο εκτός του νομού που εκλέγεται, για να μην υπάρχουν "αμι τι άλλο", αρνητικά σχόλια για αυτόν και για την παράταξη της δεξιάς.

 Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας  πρώτος έθεσε εαυτόν στην διάθεση του ΕΣΥ μαζί με άλλους  2 συναδέλφους του βουλευτές,ν καθώς το ίδιο έουν κάνει και βουλευτές γιατροί  άλλου κόμματος όπως του ΚΚΕ.

 Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας, με την ιδιότητα του καρδιολόγου, το γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Χωρίς να επιλέξει νοσοκομείο.

Η επιλογή νοσοκομείου με Πρόεδρο νοσοκομείου συγγενή, δεν είναι κομψό, δεν είναι ηθικό και ας είναι νόμιμο όπως μας επισημαίνουν Καστοριανοί  πολίτες αναγνώστες μας οι οποίοι γνωρίζουν "πράγματα".


 
       
       
        Φτερογράφος
        Ε.Δ.Ο

    

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου