23 Νοεμβρίου 2020

Άκου Συμπολίτη Μητσοτάκη!


Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

 

Κατ' αρχήν επίτρεψέ μου να σου συστηθώ, προτού σου ψάλλω τα "εγκώμια".

Είμαι κι εγώ μια "ψεκασμένη" της συνομοταξίας του "υποκόσμου του διαδικτύου", για να  χρησιμοποιήσω τους όρους με τους οποίους αναφέρεσαι απαξιωτικά στο σινάφι μας. Τιμή μας, βέβαια, όταν αυτές οι ύβρεις εκστομίζονται από κάποιον σαν και του λόγου σου.

Εξομολογούμαι ενώπιον θεών και αγίων, υπαρκτών και κατασκευασμένων, και ενώπιον των ανθρώπων, ψεκασμένων και αψέκαστων, ότι διέπραξα το ειδεχθές αμάρτημα να σε ψηφίσω στις τελευταίες εκλογές, ελπίζοντας η αφελής σε καλύτερες μέρες. Βέβαια, όπως επιβεβαιώνει η συναινετική ένοχη στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης  - "δημοκρατικού τόξου" και καλά - στα εθνοκτόνα κορωνοφασιστικά σου μέτρα, όποιον από δαύτους κι αν ψήφιζα θα το σκυλομετάνιωνα.

Πάμε πάρα κάτω.

Στο εξής θα σε αποκαλώ χαϊδευτικά Κούλη, χρησιμοποιώντας το εύηχο υποκοριστικό που έχει επικρατήσει μεταξύ ημών των ψεκασμένων του υποκόσμου του διαδικτύου.

Να μην ξεχάσω να σου πω, Κούλη, ότι η μάσκα σου πάει, διότι κρύβει το στόμα σου, το οποίο, ας μην κρυβόμαστε, δεν είναι και το ισχυρότερο ατού του προσώπου σου. Το ίδιο πάει και στην κεραμοκέφαλη που παριστάνει την Υπουργό Παιδείας, διότι χωρίς μάσκα μοιάζει έτοιμη να δαγκώσει και τρομάζει ακόμη περισσότερο τα κατατρομαγμένα παιδάκια. Το αυτό έχω να προτείνω και στον ξεΧαρβαλιά. Να την καθιερώσετε τη μάσκα σας παιδιά, μέσα κι έξω, διότι το πολύ οξυγόνο βλάπτει σοβαρά τον κορωνοϊό.

Δε μου λες βρε Κούλη, θέλεις να μείνεις στην ιστορία ως ο Νέος Ηρώδης; Σα να μην έφτανε που επέβαλες τη μάσκα ακόμη και στα τετράχρονα νήπια (κάτι που δεν γίνεται σε καμία χώρα του πλανήτη, ενώ ακόμη και ο αμαρτωλός ΠΟΥ τη συνιστά για παιδιά άνω των 12 ετών) υπονομεύοντας σοβαρά την υγεία τους - μάλιστα κάποια άτυχα παιδάκια την πλήρωσαν με τη ζωή τους - έρχεσαι τώρα να τα τρελάνεις με το ανοιγοκλείσιμο των σχολείων.

Ακούω ότι πρόκειται να ξανανοίξεις τα σχολεία το Δεκέμβριο, παρόλο ότι τα απατηλά "κρούσματα" που μας παρουσιάζετε καθημερινά αυξάνονται. Τι είναι τα σχολεία, βρε αθεόφοβε; Ακορντεόν; Την κολοκυθιά παίζετε; Υπονομεύετε την ψυχολογική  ισορροπία των παιδιών που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Τα εξωθείτε να μισήσουν την έτσι κι αλλιώς αντιπαιδαγωγική "Παιδεία" σας;

Λοιπόν, Κούλη, διάλεξε και πάρε: Ή ήταν λάθος που έκλεισες τα σχολεία ή είναι λάθος που θα τα ξανανοίξεις. Δεν γίνεται και τις δυο φορές να ενήργησες σωστά. Ή δεν έπρεπε να τα κλείσεις ή δεν πρέπει να τα ξανανοίξεις. Έλεος πια!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκες ψυχίατρο; Ξέρω έναν πολύ καλό να σου συστήσω. Τον λένε Κλεάνθη Γρίβα. Μερικές συνεδρίες μαζί του θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι σου συμβαίνει, και ίσως, ίσως λέω, να σε αποτρέψουν από του να σπρώξεις έναν ολόκληρο πληθυσμό στο γκρεμό.

Και επειδή, για κακή μας τύχη, τυγχάνει να είσαι πρωθυπουργός μιας "δημοκρατικής" χώρας (μη γελάτε βρε) ο λαός απαιτεί διαύγεια σε ό,τι αφορά και την ψυχική σου υγεία. 

Αν το πόρισμα του ψυχιάτρου, που θα έχει χρησιμοποιήσει και τον ορό της αλήθειας, δείξει ότι έχεις το ακαταλόγιστο, ότι δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, τι κάνεις και γιατί το κάνεις, τότε αμέσως πρέπει να σε παραιτήσουν και να σου δώσουν φύλλο πορείας για το ψυχιατρείο, όπου θα φορέσεις τον ζουρλομανδύα σαν κοινός θνητός.

Αν, όμως, η διάγνωση του διακεκριμένου ψυχιάτρου βγάλει το συμπέρασμα ότι έχεις σώας τα φρένας και ότι τα φασιστικά, αλλοπρόσαλλα και δολοφονικά κορωνομέτρα τα παίρνεις συνειδητά κατ' εντολήν της παγκόσμιας σατανικής κλίκας που προωθεί τον αποπληθυσμό της γης μέσω ιών, μασκών, εγκλεισμών, υποχρεωτικών εμβολίων, ψυχολογικής τρομοκρατίας και φτώχειας, τότε είσαι προδότης και εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου και δεν μπορείς να ρίχνεις τις ευθύνες σε κανένα Τσιόδρα ή άλλον λοιμωξιοβλάκα που σε συμβουλεύουν.

Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, Κούλη μου, καθώς γνωρίζω ότι είσαι πολυάσχολος με το να δρομολογείς ναζιστικής έμπνευσης κορωνομέτρα και "σοσιαλιστικά" επιδόματα, καθώς προετοιμάζεις το λαό για την κομμουνιστικού τύπου "Μεγάλη Επανεκκίνηση".  (Χαρά ο σύντροφος Κουτσούμπας και ο κομμουνιστής του κ@@ου Γιάνης!)

Χαιρετίσματα σε όλο τον ξεσαλωμένο κορωνοθίασό σου, συμπεριλαμβανομένων των μοχθηρών κορωνοτρομοκρατών των ΜΜΕ.

Εύχομαι σε όλους σας, ο τρόμος που σπέρνετε καθημερινά στο λαό να γυρίσει μπούμερανγκ και να μην ξέρετε πού να κρυφτείτε. Διότι μπορεί προς το παρόν ο λαός να έχει παραλύσει από φόβο και να καταπίνει αμάσητο το περί πανδημίας κορωνοϊού κακόγουστο παραμύθι σας, αλλά τελικά θα ξυπνήσει και θα γίνει ποτάμι οργής για να σας σαρώσει. 

Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ο Θεός δεν πέθανε. Δεν ζούσε μόνο μέσα στις Εκκλησίες που φροντίσατε να κλείσετε. Είναι Πανταχού Παρών και τα Πάντα Πληρών στο Σύμπαν και στις καρδιές των ανθρώπων και κάποια στιγμή θα σας ανταποδώσει αυτό που αξίζετε. Αργά ή γρήγορα θα θερίσετε αυτό που σπείρατε. Μην έχετε καμία αμφιβολία περί αυτού. Ο κυρίαρχος άγραφος Νόμος της Ανταπόδοσης δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί. 

Η Νέμεσις δεν κοιμάται ποτέ! Θα σας επισκεφτεί κι εσάς στην ώρα της.  Ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας στον οποίο συμμετέχετε είναι πόλεμος κατά του ίδιου του Θεού που ζει στον πυρήνα της ύπαρξης των ανθρώπων. Και ο Θεός σε κάθε πόλεμο στο τέλος βγαίνει πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

----------------

Αγάπες μου "ψεκασμένοι", μην φοβάστε και μην δειλιάζετε! Ο Θεός είναι με το μέρος της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, και της Αγάπης! Είναι μαζί μας. Αναζητήστε το Θεό μέσα σας, προσευχηθείτε σ΄Αυτόν! Η ένθερμη προσευχή απελευθερώνει τεράστια θετική ενέργεια από τον πυρήνα της ύπαρξής μας, το πνεύμα μέσα μας, τον "εσωτερικό άνθρωπο". Μην κλαψουρίζετε εκλιπαρώντας έλεος από εξωτερικούς "θεούς" που κατασκεύασαν κάποιοι στο μακρινό παρελθόν για να εξουσιάζουν με το φόβο τους ανθρώπους. Αν οι "θεοί" αυτοί ήταν ζωντανοί, δεν θα χρειάζονταν γονυπετείς παρακλήσεις για να επέμβουν. Δεν θα είχαν αφήσει να κυριαρχούν οι διεφθαρμένοι. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να ξεκολλήσετε από τις θρησκευτικές πλάνες που παραλύουν την εγγενή πνευματική δύναμη του ανθρώπου.

Ο Χριστός επιβεβαίωσε το "Εγώ είπα θεοί εστέ"! Δεν είναι νεοεποχίτικη πλάνη αυτό, όπως ισχυρίζονται οι θρησκευόμενοι κάθε χριστιανικής ομολογίας με προεξάρχουσα την Ορθοδοξία.

Καλή δύναμη σε όλους!

H Αλήθεια να λέγεται

 Δημοσιογραφική προσαρμογή κειμένου  Φτερογράφος

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου