22 Νοεμβρίου 2020

Αποκλειστικό : Υπάρχει παρασκηνιακή διεργασία στη Ν.Δ για την " Καρατόμηση" του Μητσοτάκη, τον κατηγορούν για ιδεοληψίες και ανικανότητα της κυβέρνησης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.




 Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας υπάρχει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα από βασικά στελέχη για με κομψό διωγμό του, από την ηγεσία του κόμματος της Ν.Δ. Του χρεώνουν ανικανότητα σε όλα σχεδόν, από την 'πανδημία μέχρι τα ελληνοτορκικά.

 

Βλέποντας και τις αντιδράσεις του λαού, οι οποίες ξεπερνούν το ποσοστό του 80%

Μία πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε και γνωστό σάιτ του δεξιού χώρου εγκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κατηγορίες για απύθμενη  αποτυχία στη διαχείριση του κορονοϊού  καλώντας τον να παραιτηθεί  τώρα και άμεσα.

 

Το fyllokaiftero1. ήταν από τους πρώτους που σημείωναν ο,τι η αυταρχική συμπεριφορά του ως πολιτικού προσώπου, και ως πρωθυπουργού έχει εξοργίσει τον  λαό όταν εκτός τον άλλων αποκαλούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα τους πολίτες "ψεκασμένους" 

 

Να θυμηθούμε ο,τι το ίδιο επανέλαβε και ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ. Ζήσης Τζηκαλάγιας   σε ραδιοφωνικό σταθμό,  ελαφρά παραλλαγμένο, προφανώς για να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη,.. και να έχει ίσως μια θέση υπουργού σε μελλοντικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 

 

Πολλοί μέσα σε αυτούς,στο εσωτερικό της Ν.Δ, ομιλούν για κυβέρνηση  που έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού και απελπισμένη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εντείνοντας την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας αλλά  και τον αυταρχισμό με  τη 'χρήση" της αστυνομίας κάτω από τις εντολές του Χρυσοχοϊδη που τον θεωρούν, (όπως και είναι)  ξένο σώμα από την ΝΔ και της αρχές της.

 

Σύντομα θα έχουμε νέα για το θέμα.

Φτερογράφος

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου