20 Δεκεμβρίου 2020

Για την Καστοριά τίποτε Περιφερειάρχα Δ. Μακεδονίας κ. Κασαπίδη ;;; - Διανεμήθηκαν, σήμερα Κυριακή 20/12, σε 866 δικαιούχους του ΤΕΒΑ τα προϊόντα που αγόρασε η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας από τους παραγωγούς/ εκθέτες της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)



 

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, διανεμήθηκαν, σήμερα Κυριακή 20/12, σε 866 δικαιούχους του ΤΕΒΑ τα προϊόντα που αγόρασε η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας από τους παραγωγούς/ εκθέτες της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, στην οδό Αριστοτέλους, που λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων δεν διεξήχθη χθες Σάββατο 19/12. Σε συνεργασία με την αστυνομία και τη δημοτική αστυνομία τηρήθηκαν τα μέτρα και ο κάθε δικαιούχος έβγαινε από το αυτοκίνητό του με σειρά και παραλάμβανε τα προϊόντα.

 

 

Η Καστοριά πάλι ξεχασμένη, πάλι, και πάλι αδικημένη , και στα μεγάλα και στα μικρά, ο Περιφερειάρχης  κ.Γ. Κασαπίδης αγόρασε τα προϊόντα ως Περιφερειακή Διοίκηση,  των παραγωγών της Κοζάνης με χρήματα του λαού, και τα έκανε διανομή στους πολίτες του νομού Κοζάνης, αυτό που λέει  ο λαός "Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει ".

Και βάζω στοίχημα (1500 απούλητες (λόγο lockdown) μαρμελάδες) θα δοθεί ως δικαιολογία η σκληρή καραντίνα της Κοζάνης, ενώ η Καστοριά πέρασε, και περνάει δυο φορές  δέκα μήνες τώρα σκληρές καραντίνες, και αναμένεται οσονούπω να υποστεί την  καραντίνα lockdown τύπου Κοζάνης και των άλλων περιοχών της Ελλάδος.

       Μανώλης Μάνου 

Δημοσιογράφος από το 1978


.

.

 Με πληροφορία και βίντεο από το kozan.gr

 

 fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου