03 Δεκεμβρίου 2020

Καστοριά: Ο Ζ.Τζηκαλάγιας είχε πει : Τα καυσόξυλα θα τα πάρουν το αργότερο τέλος Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου και δικαιούχοι ακόμη περιμένουν


 Πρώτη δημοσίευση 3/12/2020 10:12 π.μ

 





Σε πολλά χωριά του νομού Καστοριάς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα θέρμανσης για τους πολίτες, οι οποίοι ως δικαιούχοι, και αφού έχουν πληρώσει το ποσό που τους αναλογεί βάση του νομού δεν έχουν λάβει την ποσότητα των καυσοξύλων για την θέρμανση τους. 

Σαφώς την ευθύνη την έχει κατά πρώτον το Δασαρχείο Καστοριάς το fyllokaiftero1. γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει στην λεπτομέρεια του αλλά δεν είναι ανάγκη να αναλυθεί σε αυτό το ρεπορτάζ.

Την τελική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός βουλευτής Καστοριάς είχε διαβεβαιώσει τους πάντες δια μέσου των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών για μια ακόμη φορά στις αρχές του μηνός Αυγούστου << Το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου θα έχουν πάρει σε όλα τα χωριά του νομού Καστοριάς όλοι τα καυσόξυλα που δικαιούνται από το δασαρχείο.>> Βίντεο υπάρχει στο αρχείο μας.

Σήμερα 3/12/2020 το πρόβλημα για την θέρμανση των κατοίκων  "δικαιούχων του νομού παραμένει έντονα οξυμένο και λόγο των καιρικών συνθηκών. 

 Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε αρκετές φορές με τον κ. Ζ.Τζηκαλάγια όμως το προσωπικό του κινητό δεν μας απαντούσε.

 

 Ε.Δημοσιογραφικήμάδα

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου