08 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΧΤΕΝΙΣΤΟ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ - Α.Λινού : «Μεγάλος ο κίνδυνος διασποράς και στα κομμωτήρια» λέει τώρα η Α.Λινού


 Τίτλος σχόλια δημοσιογραφική επιμέλεια Μανώλης Μάνου

 

Μέσα στις πολλές μελέτες για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού που είδαν το φως της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα, υπήρξαν κι αυτές που λένε ότι δεν υπήρξε διασπορά στα κομμωτήρια. 

Παρ' όλα αυτά η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού δεν είναι σύμφωνη με την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων!

«Μελετούν στην Επιτροπή και η Πολιτεία τον κίνδυνο διασποράς. Πιστεύω ότι είναι μεγάλος ο κίνδυνος διασποράς και στα κομμωτήρια, παρότι υπήρξαν μελέτες που λένε ότι δεν υπήρξε διασπορά, γιατί ερχόμαστε σε πολύ κοντινή επαφή. Είναι αδύνατον να τηρηθεί η απόσταση των δύο μέτρων. Πρακτικά είναι αδύνατον» δήλωσε στο Mega η Αθηνά Λινού που μάλλον δεν έχει μπει σε ένα λεωφορείο να δει την σαρδελοποίηση!

«Στα εμπορικά καταστήματα μπορούν να τηρηθούν κάποιες αποστάσεις. Θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να ανοίξουν τα μικρά καταστήματα στις γειτονιές, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ένα χώρο», συμπλήρωσε.

Φυσικά μίλησε και για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, έχουμε και λίγες δυνατότητες να δούμε τι γίνεται στη νότια Ελλάδα, γιατί είναι ελάχιστα τα τεστ που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Περιμένοντας το εμβόλιο πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, να μην αφήσουμε τον ιό να πλησιάσει και να μπει στα σπίτια μας. Για τις γιορτές, να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα οικογενειακό, χαρούμενο περιβάλλον, χωρίς να έχουμε πολλές επαφές με ανθρώπους».

 Σχόλιο: Μας θέλουν πεινασμένους,  με ελλείψεις βιταμινών στον οργανισμό μας, αχτένιστους, ακούρευτους, καταθλιπτικούς, υπάκουους σε επίπεδο υποταγής, και ασθενείς ως πελάτες των γιατρών και των φαρμακοβιομηχανιών ως αποτέλεσμα της κατάθλιψης, λόγο του εγκλεισμού, η οποία είναι συνυφασμένη  κατά κανόνα με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
 

Και η Λινού ήταν ΠΑΣΟΚ με τον Γ.Α.Π

Επιβεβαιώθηκε το ταλέντο του Αλέκση να διαλέγει τους κατάλληλους ανθρώπους και να τους τοποθετεί στις κατάλληλες θέσεις.  Αυτήν ήθελε και πρότεινε στην κυβέρνηση ως  Υπουργό  Υγείας ο Αλε6ης !!!...Τσίπρας !!!!

Μανώλης Μάνου

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ώρες ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Rand Paul είπε ότι δε μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους επιδημιολόγους καθώς άλλα λένε τη μια στιγμή και άλλα την άλλη.


.

 

 

Με πληροφορία από το pronews.gr 

Pronews.

 

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου