16 Δεκεμβρίου 2020

Χρυσοχοϊδη γεια χαρά !! - Συνεχίζουν οι Ελληνες να γράφουν στα αμελέτητα τους τα προστιμα - ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ

16/12/2020 11:54μ.μ

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Οι Ελληνες γράφουν στα αμελέτητα τους τα προστιμα - ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ

Κίνημα «δεν πληρώνω» και για τον κορονοϊό: απλήρωτο το 80% από τα πρόστιμα

Τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό είναι πολλά, οι έλεγχοι αυστηροί και τα πρόστιμα τσουχτερά! Από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, η Άμεση Δράση έχει κόψει 8.500 κλήσεις, από τις οποίες, όμως, έχει πληρωθεί μόνο το 20%.


Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού τα βεβαιωμένα πρόστιμα υπολογίζονται σε 150.000με τα οφειλόμενα ποσά να ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Νέων,στις περιπτώσεις των προστίμων ύψους 300 ευρώ οι πολίτες επικαλούνται ιατρικά προβλήματα για να αποφύγουν την αποπληρωμή τους, ενώ οι επιχειρήσεις που καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ διατυπώνουν τις

ενστάσεις τους μέσω δικηγόρων.

Συγκεκριμένατο 44% των επιχειρήσεων χρωστάνεαπό τον Μάιο συνολικές οφειλέςεκατοντάδων χιλιάδων ευρώμε την δικαιολογίαότι δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα είτε οικονομική δυσπραγία.

Η βλακώδεις εκτίμηση των πολιτικών  αρμοδίων είναι, πάντως, ότι οι περισσότεροι είτε περιμένουν το εμβόλιο, είτε πιστεύουν θα πληρώσουν όταν θα είναι παχιές οι  πεωτριχες...τρίχες του πέους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου