28 Δεκεμβρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ - Καλαμάτα: "Προσκυνημένος" Παπάς:<< Όσοι δεν φοράτε μάσκα να βγείτε έξω>> Ο "προσκυνημένος" νομίζει ο,τι ειναι σπίτι του η εκκλησία του λαού

.

Οργή ιερέα στην Καλαμάτα για πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα

 

Το σχιζοφρενές περιστατικό συνέβει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας από έναν παπά το αντιθετο του παπά Αναστασίου της Φλώρινας  προκάλεσε τους  πιστούς , που δεν φορούσαν μάσκα πιθανότατα για λόγους υγείας .

Ο απίστευτος ιερέας  διέκοψε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία για να ζητήσει από όσους δεν φορούσαν μάσκα να αποχωρήσουν την εκκλησία. «Όσοι δεν φοράτε μάσκα, θα βγείτε έξω» είπε χαρακτηριστικά, όπως φαίνεται και στα πλάνα βίντεο που κατεγράφη κατά τη διάρκεια του συμβάντος. 

Όταν πιστός του απάντησε αρνητικά, ο ιερέας του είπε σύμφωνα με πληροφορίες με αυταρχική φωνή και ύφος , δεν «θα κάνουμε διάλογο».

 Ο πιστός επέμεινε, όμως, και ρώτησε γιατί δεν φορά μάσκας ο ιερέας και οι ψάλτες, με εκείνον να του απαντά πως «ιερείς και ψάλτες δεν φορούν μάσκες για να μπορούν να ψάλουν. 

Τελικά παπάς καταπατώντας τους νόμους τους Θεού εκδίωξε εκτός του ναού τους ηλικιωμένους πιστούς. 

Ο Θλιβερός παπάς νομίζει τον οίκο του Θεού από θρησκευτικής, και θεολογικής πλευράς δικό του σπίτι κανονικά αν δεν υπήρχε η γενική Λιάπικη και Ιερωνόμια υποταγή σε γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες ο παπάς αυτός όπως λέει και ο λαός μας έπρεπε να ξουριστεί..

.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου